Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

OGM’den “yanmaz kıyafet” tepkisi

Orman Genel Müdürlüğü, “Bu yılın yanmaz kıyafetleri Seyitgazi’den sonra dağıtıldı.” iddialarını yalanladı.

Beştepe’de Cevdet Yılmaz ile Türk-İş Başkanı Atalay görüştü

Son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay Beştepe’de görüştü.

Bakan Tunç: Yolsuzluğun partisi olmaz yargı gereğini yapar

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla yürütülen soruşturmalarda partili ayrımı yapmadığına dikkat çekerek bugüne değin CHP’li ve AK Partili belediyeler başta olmak üzere pek çok belediyenin mercek altına alındığını belirtti.

Bayern Münih transferi resmen açıkladı: Luis Diaz’ın forma numarası belli oldu

Alman ekibi Bayern Münih, İngiliz takımı Liverpool’da forma giyen Kolombiyalı futbolcu Luis Diaz’ı transfer etti.

Kuzey Kore’de ‘Yeni Bahar’: İlk kez açıldılar

Baskıcı ve dışa kapalı yönetimiyle bilinen Kuzey Kore’de bir ilk yaşandı. Devlet televizyonunda yayınlanan ‘Yeni Bir Bahar’ adlı dizide; devletteki yolsuzluklar, liyakat yerine sadakat tercihi ve bürokrasiyle mücadelesinde yaşadığı başarısızlıklar anlatıldı.

Bilecikli Sporcular Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

Konya’da düzenlenen Naili Moran Türkiye Şampiyonası’nda Bilecik’ten Ecem ve Nurevşan başarılı oldu.