Valiliğe şikâyet yağdı; kamu kurumu müdürü hakkında taciz iddiaları!

Denizli’de Kamu Kurumunda Taciz Skandalı

Denizli’de bir kamu kurumunda müdür olarak görev yapan D.C.’nin çok sayıda kadına tacizde bulunduğu yönünde şikayetler art arda gelmeye devam ediyor. Taciz iddialarına maruz kalanlar arasında antrenörler, kurum personeli ve hatta 17 yaşında sporcular da yer alıyor.

Denizli’de faaliyet gösteren bir kamu kurumunda çalışan S.E. ve İ.K. adlı kadın antrenörler, müdürleri D.C.’nin kendilerine karşı tacizde bulunduğunu iddia ederek Denizli Valiliği’ne başvuruda bulundu. Bu iki antrenörden sonra, kurumda çalışan diğer personellerden de içlerinde memurlar ve antrenörlerin de bulunduğu 4 kadın daha müdür hakkında şikayette bulundu.

10Haber’in aktardığına göre; Denizli Valiliği tarafından değerlendirilen şikayetler üzerine başlatılan idari soruşturma kapsamında, konunun daha detaylı araştırılması için bakanlık tarafından bir başmüfettiş görevlendirildi.

Soruşturma sürecinde, şikayetçi olan 6 kişinin yanı sıra aralarında 17 yaşında bir sporcu da bulunan toplam 14 kadın, başmüfettişe mağduriyetlerini veya tanıklıklarını anlattı.

Toplamda 20 kişinin ifadesine başvurulan idari soruşturma kapsamında, müdür D.C.’nin daha önce görev yaptığı ilçede de benzer iddialarla gündeme geldiği iddia edildi.

Related Posts

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında teknik arıza

T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı’nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle seferler Eminönü-Bağcılar istasyonları arasında yapılıyor.

Romanya’da cumhurbaşkanı seçiminin galibi Nicuşor Dan

Romanya’da cumhurbaşkanı seçiminin ikinci turunu Avrupa yanlısı bağımsız aday ve Bükreş Belediye Başkanı Nicuşor Dan kazandı. Seçimin 4 Mayıs’ta düzenlenen ilk turunda hiçbir adayın yüzde 50’nin üzerinde oy alamaması nedeniyle bugün gerçekleştirilen …

Hindistan’da Türkiye menşeli markalara boykot: LC Waikiki, Mavi, Koton ve Trendyol listede

Hindistan ile Pakistan arasında artan gerilimde Türkiye’nin açıkça Pakistan’a destek vermesi, Yeni Delhi yönetimi ve kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bu gelişmelerin ardından Hindistan’da Türkiye kaynaklı ürün ve hizmetlere karşı kapsamlı bir boykot başlatıldı. Ülkenin önde gelen e-ticaret platformları, Türkiye menşeli pek çok markayı satıştan kaldırdı.

Bakanlık öneriye göz kırptı: ABD televizyonda vatandaşlık dağıtacak

ABD İç Güvenlik Bakanlığı, ülkede tartışma yaratan bir öneriyi gündemine aldığını duyurdu. Bakanlık sözcüsü, ‘alışılmışın dışında adımları değerlendirmekten memnuniyet duyacaklarını’ ifade ederek yeni formata yeşil ışık yaktı. Öneriye göre; özel düzenlenecek bir ‘reality show’un kazananı, ABD vatandaşı olabilecek.

Fransız siyasetçi Philippot, Macron’un Erdoğan ile konuşurken aşağılandığını dile getirdi: ‘Macron küçük bir çocuk gibi’

Vatanseverler Partisi lideri Philippot sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’un Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaşadığı durum nedeniyle küçük düştüğünü söyledi.

Gazetecilik suç sayıldı… Muhabire ve CHP’li meclis üyesine ceza istendi

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı, gazeteci Polat ve meclis üyesi Gençtürk hakkında, “Konut dokunulmazlığını ihlal etme, kişisel verileri hukuka aykırı olarak ele geçirme ve yayma, özel hayatın gizliliği, iftira” suçlarını işledikleri gerekçesiyle cezalandırılmalarını talep etti.