Ünlü mücevher firması büyük imzayı attı, kendilerine mega yat ısmarladı!

Zen Pırlanta, D Diamond ve Blue Diamond Mücevher Markaları Güzeliş Çiftiyle Megayat Anlaşması Yaptı

Türkiye’nin önde gelen mücevher markaları Zen Pırlanta, D Diamond ve Blue Diamond, Güzeliş çiftiyle imzaladıkları büyük anlaşmayla dikkatleri üzerlerine çekti.

En son Takvim’de yer alan habere göre, pırlantalı mücevher ihracatının lider ismi olan çift, Türkiye’de üretilen NOA38 model bir yatın siparişini verdiler.

Özel olarak tasarlanan bu megayatta DJ kabininden 10 kişilik misafir kabine, geniş güverte alanlarından modern plaj oturma alanlarına kadar birçok özel detay bulunmaktadır.

Related Posts

AB’ye İsrail çağrısı: Ortaklık Anlaşması’nı askıya al

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, Avrupa Birliği’nin (AB) yasal olarak İsrail’le Ortaklık Anlaşması’nı askıya almakla “yükümlü” olduğunu belirterek Birliği bu yönde adım atmaya davet etti.

Erdoğan imzaladı: Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı.

Malezya’nın 100 yaşındaki eski başbakanı hastaneye kaldırıldı

Malezya’nın 100 yaşına giren eski başbakanı Mahathir Mohamad, hafta sonu düzenlenen kutlama etkinliklerinde bisiklet sürdükten ve açık hava pikniğine katıldıktan sonra yorgunluk nedeniyle Kuala Lumpur’daki Ulusal Kalp Enstitüsü’ne kaldırıldı …

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.