Siirt’te Kötü Koku Şikayetinde Yaşlı Çiftin Evi Temizlendi

SİİRT’te, kötü koku şikayeti yapılan evden 1 traktör atık malzeme çıktı. Evleri temizlenen çifte, beyaz eşya ve giysi yardımı yapıldı.

Çal Mahallesi 202’nci Sokak’ta yaşlı çiftin yaşadığı evden gelen koku üzerine komşuları Sadakataşı Derneği Siirt Şubesi’ne yardım talebinde bulundu. Gelen dernek üyeleri evdeki atık malzemeleri çıkararak, temizlik ve ilaçlama çalışması yaptı. Evden bir traktör atık malzemesi çıkarken, yaşlı çift için düzenlenen yardım kampanyasıyla beyaz eşya ve mobilya ile giysi ihtiyaçları karşılandı.

Siirt Sadakataşı Derneği yöneticisi Mesut Karanfil, “Bu ailemiz için bize bir hafta önce ihbar geldi. İhbarı değerlendirip buraya geldik. Durum baya kötüydü. Ev yaşanılacak durumda değildi. Baba, kulakları çok ağır işitiyor ve sürekli hasta olduğunu bize belirtti. Elektrik faturasını ödeyemediği için sobayı da yakamıyor. Bu sıkıntılarını dile getirdi. Biz de evin bir an önce boyanmasını yaptık, ilaçlamasını yaptık. Ondan sonra eksik olan eşyaları, yatağı, beyaz eşyası, hijyen paketi, gıda paketi, hepsini tedarik ettik. Buranın sürekli elektrik faturasının ödenmesi lazım, kiranın ödenmesi lazım. Bu konuda da hayırsever vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz” dedi.

Related Posts

Yemek yerken kaçırılıp rehin tutulan iş insanı film gibi operasyonla kurtarıldı

İstanbul’da 16 bin dolar borcu olduğu kişiler tarafından yemek yerken kaçırılan ve 2 gün boyunca rehin tutulan Türkmenistan uyruklu turizmci, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Turizmci, “Birlikte iş yapmıştık. Beni öldürecekler diye çok korktum. Her gün beni döverek arkadaşlarım para talep etmemi istiyorlardı” dedi. Gözaltına alınan 1’i kadın 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sırbistan eylemlerle sarsılıyor: Halk birbirine girdi

Sırbistan, 2024 yılının kasım ayından beri iktidar karşıtı gösterilerle sarsılıyor. Birçok ilde toplanan göstericiler, sadece polisle değil iktidarı destekleyen halkla da karşı karşıya geldi.

Damga vurdu, rekorla gitti, veda etti: “Bana, ‘Çingenem’ lakabını verdikleri için çok mutluyum”

Rekorla giden Brezilyalı golcü Romulo Cardoso sarı-kırmızılı taraftarlar için veda mesajı yayınladı.

Bilecik Belediye Başkanı Subaşı’ndan Çerçioğlu’na tepki: Hem çok şaşırtıcı hem çok üzücü hem de çok onursuzca buluyorum

Bilecik Belediye Başkanı Subaşı’ndan Çerçioğlu’na tepki: Hem çok şaşırtıcı hem çok üzücü hem de çok onursuzca buluyorum

Biri motosikleti sürdü, diğeri ateş etti! Silahlı paylaşım karakolda bitti

İstanbul’da iki kişinin motosiklet üzerinde seyrederken, kaçan bir kişiye ateş ettiği görünüler, sosyal medyada paylaşılınca emniyet güçleri harekete geçti. Polis, görüntülerin kurgu olduğunu belirledi. Olayla ilgili olarak dört kişi gözaltına alındı.

Ukrayna’dan Rus petrol rafinerisine saldırı

Ukrayna ordusu, Rusya’nın Samara bölgesindeki Syzran petrol rafinerisini vurdu.