Şanlıurfa’da silah kaçakçılığı operasyonu: 16 şüpheli yakalandı

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak: Jandarma, Viranşehir’de 14 Adrese Operasyon Düzenledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Viranşehir ilçesinde belirlenen 14 adrese eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiğini duyurdu.

Yapılan aramalarda 5 uzun namlulu piyade tüfeği, 13 tabanca, 5 av tüfeği ile 35 şarjör ve 2 bin 590 mermi ele geçirildiğini ifade eden Vali Şıldak, operasyon sonucunda 16 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Vali Şıldak, jandarma ekibinin suç unsurlarına karşı etkili çalışmalarını takdir ederek, başarılı operasyonlarını sürdürmeleri temennisinde bulundu.

Related Posts

Elektrikle balık avında facia: 24 yaşındaki recep öldü

Muğla’da çayda arkadaşları ile birlikte elektrik ile balık avlayan genç akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Hafif ticari araçta zulalanmış 20 kaçak telefon yasaklandı

Batman’da, polis ekipleri tarafından durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada tornavida ile sökülen torpidonun altına zulalanmış 20 kaçak cep telefonları yakalandı.

ABD jetlerini suya atıyor: Bir F-18 daha gemiden düştü!

ABD Donanması’na ait bir F-18 savaş uçağı, uçak gemisi Truman’ın güvertesinden Kızıldeniz’e düştü. Bir hafta içinde aynı gemide yaşanan ikinci kazada pilotlar kurtarıldı. Olay, uçak gemisinin operasyonel güvenliğini sorgulatıyor.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Hindistan ve Pakistan ordularına silah sağlayan şirketler borsada yükseliyor

Hindistan ordusu dün akşam Pakistan topraklarındaki 9 “terör hedefini” vurarak Sindoor Operasyonu’nun başlattığını duyurdu. Pakistan, bu saldırılarda 6 konumda en az 8 kişinin öldüğünü 35 kişinin de yaralandığını duyurdu. Pakistan, “savaş eylemi …

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir