Şanlıurfa merkezli dolandırıcılık operasyonu: 6 gözaltı

Jandarma Ekipleri Siber Suçlarla Mücadelede Çalışmalarını Sürdürüyor

Şanlıurfa ve Gaziantep illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından siber suçlarla mücadele kapsamında çalışmalar yürütüldü. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “bilişim sistemlerine girme”, “nitelikli dolandırıcılık” ve “nitelikli hırsızlık” suçlarını işledikleri tespit edilen 6 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon başlatıldığı belirtildi.

Operasyonlar sonucunda 6 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan adres aramalarında 7 cep telefonu, 2 dizüstü bilgisayar, 1 tablet ve 4 USB belleğin ele geçirildiği bildirildi. Şüphelilerin işlemleri devam etmekte olup, olayla ilgili detaylı soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Fenerbahçe Beko, Khem Birch ile ”Yola devam” dedi

Geride bıraktığımız sezonu 3 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Beko, Kanadalı basketbolcu Khem Birch’ün sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Krasheninnikov Yanardağı 500 yıl sonra faaliyete geçti

Rusya’daki Krasheninnikov Yanardağı, Kamçatka bölgesinde meydana gelen 8.8 büyüklüğündeki deprem sonrası faaliyete geçti. Yaklaşık 500 yıl sonra ilk kez büyük bir patlamanın yaşandığı Krasheninnikov Yanardağı’nda kaydedilen görüntüler bilim dünyasında da büyük ses getirdi.

Tarihin en kötü hasadı başladı, çiftçilerin hepsi zarar etti

Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı köylerde karpuz hasadı yapan üreticiler, don, dolu kuraklık ve aşırı sıcaklardan dert yandı. Tarladaki karpuzların aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için üzerlerini kağıt ve saman örterek korumaya çalışan üreticilerden Mustafa Çalışkan, “Aşırı sıcaklardan dolayı karpuzlarda yanma meydana gelecekti. Biz bunların üzerini kağıt parçalarıyla, saman parçalarıyla tek tek örtmek zorunda kaldık. Bu da bize ayrı bir maliyet oluşturdu. Çok zor bir yıl geçiyor” dedi.

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinli bir genci katletti

Katil İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde düzenlediği saldırıda, 33 yaşındaki bir Filistinli hayatını kaybetti.

Büyükkılıç’tan Erciyes’te Yeni Yatırımlar ve 12 Ay Turizm Hedefi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni işletme yatırımlarını inceledi ve 12 ay turizm hedefi doğrultusunda hazırlık toplantısına katıldı. Erciyes’in tanıtımı ve geliştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Münbiç’te çatışma: SDG ile Şam yine karşı karşıya

Suriye Savunma Bakanlığı ile ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), cumartesi günü ülkenin kuzeyindeki Münbiç kentinde düzenlenen bir saldırının ardından birbirlerini suçladı.