Samet Akaydin, Abdülkerim’in şortunu giydi! Maç sonu güldüren paylaşım

A Milli Takımımız’ın Gürcistan galibiyetinde öne çıkan isimlerinden biri de Samet Akaydin oldu. Maçın uzatma dakikalarında yürekler ağza geldi. Gürcistan’ın serbest vuruşunda direkten dönen topu Mikautadze tamamladı, boş kaleye giden sert topu Samet Akaydin kafasıyla kornere çeldi.  Akabinde kontratakta Kerem Aktürkoğlu 3 puanı perçinleyen golü kaydetti.  

‘ŞORTU SAHİBİNE GERİ VERDİM’

Kritik müdahaleleri ile alkış toplayan deneyimli savunmacının ikinci yarıda takım arkadaşı Abdülkerim’in şortunu giymesi dikkat çekti. Galibiyet sonrası sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan milli oyuncu, “Merak edenleriniz için şortu sahibine geri verdim” ifadelerini kullandı. Bu paylaşım beğeni yağmuruna tutuldu.     

‘SON SANİYEDE KALBİM BİRAZ DURDU’

30 yaşındaki savunmacı maç sonrası duygularını şöyle dile getirdi: “Maçı kazanacağımıza inanıyorduk. Öz güvenimiz arttı. Bu sevinci bu geceden sonra unutup Portekiz maçına odaklanacağız. Sadece bir maç kazandık. Gruptan çıkana kadar konsantrasyon devam edecek. Son saniyede kalbim biraz durdu. Çok korktuk. Allahımıza şükürler olsun, üstesinden geldik. İnşallah gruptan çıkarız. Ülke olarak her şeyi hak ediyoruz.”  

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx