Sakarya Ferizli’de gönüllere dokunan ziyaretler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin İnsan Odaklı Hizmet Anlayışı

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaşlılar, gaziler, şehit yakınları ve yeni doğan ailelerini ziyaret ederek yalnızlık hissini gideriyor.

Ferizli ilçesinde gerçekleştirilen ziyaretler, “Hoş Geldin Bebek” projesi kapsamında, yeni doğan bebeklerin ailelerine mutluluklarına ortak olmayı amaçlıyor.

Sosyal Hizmetler ekipleri, Ferizli’de şehit ailesini ziyaret ederek taziye dileklerini iletti. Şehit Remzi Yılmaz’ın ailesini ziyaret eden ekipler, aileye moral verip ihtiyaçlarını dinledi ve Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini belirttiler.

Ayrıca, Ferizli İstiklal Mahallesi’nde yaşayan 96 yaşındaki Hüsnü Molla’yı evinde ziyaret eden ekipler, ihtiyaçlarını dinleyerek, her daim yanlarında olduklarını belirtti.

Related Posts

Fenerbahçe Beko, Khem Birch ile ”Yola devam” dedi

Geride bıraktığımız sezonu 3 kupayla tamamlayan Fenerbahçe Beko, Kanadalı basketbolcu Khem Birch’ün sözleşmesinin 1 yıl uzatıldığını açıkladı.

Krasheninnikov Yanardağı 500 yıl sonra faaliyete geçti

Rusya’daki Krasheninnikov Yanardağı, Kamçatka bölgesinde meydana gelen 8.8 büyüklüğündeki deprem sonrası faaliyete geçti. Yaklaşık 500 yıl sonra ilk kez büyük bir patlamanın yaşandığı Krasheninnikov Yanardağı’nda kaydedilen görüntüler bilim dünyasında da büyük ses getirdi.

Tarihin en kötü hasadı başladı, çiftçilerin hepsi zarar etti

Yozgat’ın Yerköy ilçesine bağlı köylerde karpuz hasadı yapan üreticiler, don, dolu kuraklık ve aşırı sıcaklardan dert yandı. Tarladaki karpuzların aşırı sıcaklardan etkilenmemesi için üzerlerini kağıt ve saman örterek korumaya çalışan üreticilerden Mustafa Çalışkan, “Aşırı sıcaklardan dolayı karpuzlarda yanma meydana gelecekti. Biz bunların üzerini kağıt parçalarıyla, saman parçalarıyla tek tek örtmek zorunda kaldık. Bu da bize ayrı bir maliyet oluşturdu. Çok zor bir yıl geçiyor” dedi.

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinli bir genci katletti

Katil İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde düzenlediği saldırıda, 33 yaşındaki bir Filistinli hayatını kaybetti.

Büyükkılıç’tan Erciyes’te Yeni Yatırımlar ve 12 Ay Turizm Hedefi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni işletme yatırımlarını inceledi ve 12 ay turizm hedefi doğrultusunda hazırlık toplantısına katıldı. Erciyes’in tanıtımı ve geliştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Münbiç’te çatışma: SDG ile Şam yine karşı karşıya

Suriye Savunma Bakanlığı ile ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), cumartesi günü ülkenin kuzeyindeki Münbiç kentinde düzenlenen bir saldırının ardından birbirlerini suçladı.