Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası : Kritik aşamadayız

Öğretmen Sendikası, Öğretmenlerin Hakları İçin Toplantıya Hazırlanıyor

Eğitim çalışanlarını temsil eden sendikadan yapılan açıklamaya göre, öğretmenlerin ve ailelerinin ortak taleplerini dile getirmek için büyük bir çaba sarf edilecek. Sendika tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Öğretmenlerin hakları için verilen mücadele kritik bir noktaya gelmiştir ve çözüm için sorumluluk almanın önemli olduğunu vurgulamıştık. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının çağrısı üzerine sendikamız, işveren temsilcileri ve ilgili bakanlık yetkilileri 31 Temmuz’da bir araya gelecektir.

Tüm öğretmenlerin ve ailelerinin ortak taleplerini ve duygularını toplantıda dile getirmek adına çaba göstereceğiz. Öğretmenlerin sesine kulak veren herkese teşekkür ediyoruz. Değişim ve gelişim için sabırla ve kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz.”

Related Posts

40-50 yıllık konut kredisi gündemde

AKP’nin Kızılcahamam’daki istişare toplantısında, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek tarafından dile getirildiği öne sürülen 40-50 yıllık vadeli konut kredisi planı sektörü heyecanlandırdı. Ekonomistler ve gayrimenkul uzmanlarına göre, dar gelirlinin de kira öder gibi ev sahibi olması mümkün.

Tohum Desteği Başvuruları 2025’e Kadar!

Bakanlık, sertifikalı tohum desteği için başvuruların 31 Temmuz 2025’e kadar alınacağını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı, yurtdışından e-ticaret kanalıyla satın alınan ürünleri takibe aldı

Ticaret Bakanlığı, yurtdışındaki e-ticaret platformlarından satın alınan ürünler için harekete geçti.

Qingdao’da Ticaret Fuarı Başladı

2025 Shanghai İşbirliği Örgütü Fuarı, Qingdao’da ‘Yeni Fırsatları Paylaşmak’ temasıyla açıldı.

Doğurganlık Hızı Düşüyor

Çocuk üretimi tüketim aracı haline geldi, doğurganlık hızı 2023’te 1,48’e geriledi.

TÜİK: Gençlerde İstihdam Oranı %52,5

TÜİK, 15-34 yaş grubunda 2024 istihdam oranını %52,5 olarak açıkladı, işsizlik %12,7.