Müsavat Dervişoğlu’ndan Erdoğan’a gönderme: ‘Üzerimize operasyonlar yapılabilir’

Mersin Ziyareti: İYİ Parti Lideri Müsavat Dervişoğlu

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Mersin’e ziyaretlerde bulunmak üzere geldi ve burada önemli açıklamalarda bulundu.

Dervişoğlu, yapmış olduğu konuşmada AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik çarpıcı ifadeler kullandı. Dervişoğlu, “Milletin istemediği hiçbir şeyi ne Müsavat Dervişoğlu ne de İYİ Parti asla yapmayacaktır. Üzerimize operasyonlar yapılabilir. Türkiye düşmanlarının ortak hayalidir İYİ Partisiz meclis. Siyasi partileri millet kurar. Milletin kurduğu partileri yaşatmak da milletin işidir. Milletin kurduğu bir partiyi Tayyip Erdoğan da yok edemez” şeklinde konuştu.

‘Kutuplaşma Tehlikesi: Kürtler ve Türkler’

Dervişoğlu, Türkiye’nin hızla kutuplaşmanın tehlikeli bir girdabında ilerlediğini vurgulayarak, “İnsanların kökenlerinden kaynaklı olarak birbirine düşmanlığı üzerinden siyaset oluşturmaya çalışanlar ve bu suça başkalarını ortak etmeye kalkışanlar iyi bilsinler; binlerce yıldır bu coğrafyada bulunan vatan bizim, hepimizin. Bu vatan Türk vatanıdır ve üzerinde yaşayan millet de Türk milletidir. Devlet olma ilkesi ile bir araya gelen farklı insanların oluşturduğu bir felsefe olan millet tanımı bizde de geçerlidir. Kürt Türkmen ayrımı nedir? Binlerce yıldır bu topraklardayız. Kürtler bizim her şeyimizdir ama Abdullah Öcalan ve PKK bizim düşmanımız. Bu birlikteliği sağlamak zorundayız, farklılıklarımızın zenginlik olduğunu kabullenmeliyiz” sözleriyle konuşmasını sürdürdü.

Related Posts

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.