Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Evli Çift Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbarın ardından sağlık, itfaiye ve polis ekipleri derhal evlerine yönlendirildi. Ekipler, eve girdiklerinde maalesef çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemeler sonucunda çiftin karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Olay yerindeki çalışmaların ardından Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Çiftin vefat haberini alan çocukları ve yakınları büyük bir üzüntü yaşadı. Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşanan bu acı olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı.

Related Posts

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de bugün (19 Temmuz 2025 Resmî Gazete kararları)

54. Deniz Kuvvetleri Kupası Tamamlandı

Deniz Kuvvetleri Kupası Yat Yarışı, Göcek’te ödül töreniyle sona erdi. Dereceye girenler ödüllerini aldı.

Tarsus’ta Yeni Cami ve Kur’an Kursu Protokolü İmzalandı

Mersin Tarsus’ta hayırsever Mustafa Kaplan tarafından cami ve Kur’an kursu yapımı için protokol imzalandı.

Yenişehir’de Silahlı Saldırı: 4 Yaralı

Yenişehir’de bir kişi, Şemaki Camisi önünde 4 kişiyi tabancayla yaraladı. Şüpheli aranıyor.

FETÖ Üyesi Şahıs Gönen’de Yakalandı

Gönen’de, FETÖ’ye üyelikten 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Duvarları Renklendiren Sanatçı

Emine Ser Tanrıverdi, Yozgat’taki duvarları çocuklara yönelik resimlerle süslüyor.