Muğla’da korkunç son: Sobadan zehirlenen çiftten acı haber

Muğla Fethiye’de Evli Çift Karbonmonoksit Zehirlenmesi Sonucu Hayatını Kaybetti

Muğla’nın Fethiye ilçesinde bulunan Yeni Mahalle 1214 Sokak’ta yaşayan Cemile ve Mehmet Başar çiftinden haber alamayan yakınları, durumu hemen 112 Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Evli çiftten uzun süre haber alamayan yakınları, yetkililere haber vererek kayıp ihbarında bulundu.

Hemen olay yerine intikal eden sağlık, itfaiye ve polis ekipleri, evde yapılan kontrollerde çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Çiftin karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olay sonrasında Cemile ve Mehmet Başar’ın cenazesi, Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Çiftin ölüm haberi, akrabalarını ve çocuklarını derin bir üzüntüye sevk etti.

Karbonmonoksit zehirlenmesi sonucu meydana gelen bu trajik olay, çevrede büyük bir şok etkisi yarattı ve dikkatleri bu tehlikeli gazın etkilerine bir kez daha çekti.

Related Posts

Kerem Aktürkoğlu attığı golden sonra Fenerbahçeli futbolcuya bakın ne dedi

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Portekiz’de Benfica ile karşılaştı. Maçı 3-2 kaybeden sarı-lacivertlilerin gollerini İrfan Can Kahveci ve En Nesyri attı. Ancak maçın asıl gündemi, Kerem Aktürkoğlu’nun attığı gol sonrası Fenerbahçeli İrfan Can Kahveci’ye söylediği ‘Özledin herhalde’ sözü oldu.

Endonezya’nın Açe açıklarında 6,5 büyüklüğünde deprem

Endonezya’nın Sumatra Adası’ndaki Açe eyaleti açıklarında, 6,5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İlk belirlemelere göre, olayda can veya mal kaybı yaşanmadı.

Mecidiyeköy Metrobüs Durağında Tragik Olay

İtişme sonucu düşüp başını çarpan engelli vatandaş 3 ay sonra hayatını kaybetti, suçlu ev hapsinde.

Çermik’te Şiddetli Rüzgar Okulun Çatısını Uçurdu

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde şiddetli rüzgar, Arabük Ortaokulu’nun çatısını uçurdu.

Bodrum’da göletlere su takviyesi yapıldı: Kuruma riski nedeniyle önlem alındı

Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Çiftlik, Kızılağaç, Kumköy, Yeniköy ve Mumcular Mahallelerinin kırsal kesimlerinde bulunan göletlere düzenli olarak su takviyesi yapılıyor. Kuruyan göletlerin tespit edilmesinin …

Şantiyede toprak kayması: 2 kişi öldü, 2 şüpheli tutuklandı

Uşak’ta hazır beton şantiyesinde meydana gelen toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 2 işyeri sahibi tutuklandı.