Mardin’de kadın cinayeti: Latife Kaya uykusunda vurularak öldürüldü

Kadın Cinayeti Mazıdağı’nda Şok Etkisi Yarattı

Mazıdağı ilçesine bağlı kırsal Atalar Mahallesi’nde dün akşam meydana gelen kadın cinayeti, bölge halkını hüzne boğdu.

Atalar Mahallesi’nin eski muhtarı Ali Kaya, evinde uyurken eşi Latife Kaya’ya karşı pompalı tüfekle saldırdı. Bu saldırı sonucunda Latife Kaya hayatını kaybederken, çevrede bulunan kişilerin ihbarı üzerine jandarma ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Latife Kaya’nın cansız bedeni, otopsi için hastane morguna kaldırılırken, Ali Kaya ise gözaltına alındı. Cenaze işlemlerinin ardından Latife Kaya’nın naaşı Atalar Mahallesi’ne getirilerek dualar eşliğinde defnedildi.

Hala gözaltında bulunan Ali Kaya’nın jandarmadaki işlemleri devam ediyor ve olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(DEMİRÖREN HABER AJANSI)

Related Posts

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

ABD’deki sel felaketinde ölü sayısı arttı

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 24 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vatandaşları, telefonla arayıp kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak para isteyen kişilere karşı uyardı.

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Meclis’te zehirlenme şüphesi panik yarattı! 100’ün üzerinde vekil ve personel hastanelik oldu

Meclis’te 100’ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken zehirlenme şikayetlerinin su kaynaklı olabileceği iddia edildi.