Kocaeli’de peş peşe patlamalar: 14 yaralı

Kocaeli’de Ardı Ardına Doğal Gaz Patlamaları Meydana Geldi, Yaralılar Var

Kocaeli’nin Darıca ilçesinde meydana gelen doğal gaz kaynaklı bir patlama sonucunda 13 kişi yaralandı. Aynı ilçede ikinci bir doğal gaz patlaması daha yaşandı ve bir kadın hafif şekilde yaralandı.

Abdi İpekçi Mahallesi’nde bulunan 4 katlı bir binanın birinci katındaki dairede şiddetli bir patlama meydana geldi. İtfaiye, sağlık, AFAD ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Patlamada yaralanan 13 kişi çıkarılarak hastanelere kaldırıldı. Yaralılar durumlarının iyi olduğu belirtilirken, patlama nedeniyle binanın önünde park halindeki araçlar da zarar gördü.

İkinci Patlama

Darıca ilçesinde meydana gelen ilk patlamanın ardından Özhan Mahallesi’nde bulunan 3 katlı bir binanın giriş katında da doğal gaz kaynaklı patlama meydana geldi. Polis, itfaiye ve AFAD ekipleri olay yerine intikal etti ve olayın ardından bir kadının hafif şekilde yaralandığı bilgisine ulaşıldı.

Patlama Çalışma Esnasında Meydana Geldi

Gün boyunca 14 mahallede doğal gaz kesintisi yaşandığı ve bölgede çalışma yapan ekiplerin patlamaya sebep olduğu iddia edildi.

Vali ve Belediye Başkanı Olay Yerinde

Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, patlama sonrasında olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Vali Aktaş, patlamaların doğal gaz kaynaklı olduğunu belirtti ve yaralılara şu ana kadar herhangi bir can kaybının olmadığını açıkladı.

Related Posts

Beşiktaş Belediyesi soruşturması: 6 şoför tutuklandı

Tutuklu bulunan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve yakınlarının şoförlüğünü yapan 6 kişi “suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama” suçlamasıyla tutuklandı.

Üniversite Öğrencisi Kanlar İçinde Bulundu

Aydın’da üniversite öğrencisi Teslime Hanedan başından vurulmuş halde bulundu; 5 şüpheli gözaltında.

Diddy ev hapsi isteyebilir: Terapi görmek istiyor

1 ila 3 yıl hapis cezası alması beklenen Diddy, cezaevinde kalmak yerine ev hapsi ve terapi talep ediyor. Ünlü müzisyen, öfke ve madde bağımlılığı sorunlarıyla yüzleşmek için adım atmaya hazır olduğunu belirtti.

Üniversite Öğrencisi Teslime’nin Cenazesi Defnedildi

Aydın’da vurularak hayatını kaybeden Teslime, Mersin’de toprağa verildi. Cinayet soruşturması devam ediyor.

BAYKAR, Samsun’da Üretim Üssü Kuruyor

SAMSUN (İHA) – Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, BAYKAR’ın Anadolu’daki ilk üretim üssünü, 400 dönümlük özel endüstri bölgesi ile Samsun’da kuracağını açıkladı.

CENTCOM’un yeni komutanı görevi devraldı

ABD’nin Florida eyaletindeki Pentagon yetkililerinin de katıldığı  devir teslim töreni düzenlendi.