Kocaeli’de 65 yaş üstü korodan nostaljik gece

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 65 Yaş Üstü Korosu Nostaljik Konser Verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Hayatın İçindeyim” projesi kapsamında kurulan 65 yaş üstü koronun, “Eskimeyen Şarkılar” konseri büyük ilgi gördü. Geçmiş yıllara ait unutulmaz şarkıların seslendirildiği konserde nostaljik bir atmosfer oluştu.

“Hayatın İçindeyim” projesi kapsamında oluşturulan ve 65 yaş üstü bireylerin yer aldığı koronun, “Eskimeyen Şarkılar” konserinde muhteşem bir performans sergilendi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konseri, çok sayıda vatandaş, sivil toplum kuruluşu ve dernek üyesi izledi.

30 kişilik koro içerisinde, 15 kişi ilk kez “Hayatın İçindeyim” projesi çerçevesinde sahne aldı. 2024 yılı Temmuz ayından bu yana aralıksız çalışmalarını sürdüren grup, katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Sahne alınan konserde en sevilen eserler seslendirildi ve salondaki Kocaeli halkı da şarkılara coşkuyla eşlik etti. Vatandaşlar, unutulmaz eserler eşliğinde geçmiş yıllara nostaljik bir yolculuk yaptılar.

Koro Şefi Aysel Demircan:

Konser öncesinde duygularını paylaşan 20 yıllık koro şefi Aysel Demircan, sahneye ilk kez çıkan koristlerin varlığından büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Uzun süren çalışmaları sırasında eğlendiklerini ifade eden Demircan, “Her prova sonrası keyifle evimize dönüyorduk” dedi. Repertuarlarının her kesime hitap edecek şekilde çeşitlendiğini belirten Demircan, koro olarak farklı tarzlarda şarkılar seslendirdiklerini söyledi. “Hayatın İçindeyim” projesi sayesinde bu güzel deneyimi yaşadıklarını vurgulayan Demircan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Related Posts

Alevileriin gündemi: Başkanlıkta neler değişti… Yeni başkan yeni umut

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığında Ali Rıza Özdemir gitti, Esma Ersin geldi. Bu durum camiada olumlu karşılanırken, başkanlığın, bakan yardımcısından bakana bağlanması “ilk aşama gerçekleşti” şeklinde yorumlandı. Konuyla ilgili Cem Vakfı Kurucu Üyesi Ercan Güvenç, Odatv’ye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile futbolcu Tayyip Talha arasında dikkat çeken diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beşiktaş futbolcusu Tayyip Talha arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Erdoğan’ın, Tayyip Talha’ya “Ben de şimdi televizyonlarda “Tayyip, Tayyip” diye bir şeyler duyuyorum ama ‘Ulan nereden çıktı bu Tayyip?’ diyorum” dediği görüldü.

Özgür Özel: Bakırhan’ın açıklamaları, Erdoğan’ın yalnızlık kompleksiyle yaptığı ‘üçlü ittifak’ açıklamasının düzeltilmesi anlamına geliyor

Özgür Özel: Bakırhan’ın açıklamaları, Erdoğan’ın yalnızlık kompleksiyle yaptığı ‘üçlü ittifak’ açıklamasının düzeltilmesi anlamına geliyor

4 çocuğa hayvan dışkısına yediren kişi gözaltına alındı

“Diyarbakır’da 4 çocuğa hayvan dışkısı yedirildiği” videoya ilişkin bir kişi gözaltına alındı.4 çocuk devlet korumasına alındı.

Osmaniyeli esnaf anlattı… ‘Vatandaş mısır yiyemiyor, yarım istiyorlar’

Osmaniye’de mısır satan esnaf, tanesi 10 liradan satılan mısırı bazı vatandaşların alamadığını ve yarım almak istediğini ifade etti.

Macaristan Çin Yatırımlarıyla Güçleniyor

Macaristan, Çin yatırımlarının ekonomisini güçlendirdiğini ve yapısal dönüşüm sağladığını vurguladı.