Kırıkkale’de 2 Firari Hükümlü Yakalandı

Kırıkkale’de polis ekiplerince düzenlenen operasyonlarda, çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 firari hükümlü yakalandı.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma yaptı. Ekipler, “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” ve “Hükümlü ve Tutuklunun Kaçması” suçlarından toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.Ş. ile “Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Bulundurmak” suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.K.’yı yakaladı.

Gözaltına alınan iki hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi. – KIRIKKALE

Related Posts

Icardi için ağlayan adam

Çapraz bağ sakatlığından tam 9 ay 8 gün sonra yeşil sahalara geri dönen Mauro Icardi ilk maçında Karagümrük’e karşı ağları havalandırmayı başardı. Bir Galatasaray taraftarı Icardi’nin attığı golün ardından duygusal anlar yaşadı.

Binlerce yolcunun bileti iptal edilecek! Havayolu şirketinde dev kriz

Günde 130 bin yolcu taşıyan dev uluslararası havayolu şirketi Air Canada’da grev ve lokavt uygulaması nedeniyle kriz çıktı. On Binlerce yolcunun seyahati tehlikeye girdi.

Aydın’da Siyasi Denge Değişti: Özlem Çerçioğlu ve 3 Belediye Başkanı AK Parti’ye Geçti

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile birlikte 3 ilçe belediye başkanının AK Parti’ye katılması, Aydın’daki belediye sayısını 8’e çıkararak partinin tarihinde bir ilke imza atmasını sağladı. Aydın’daki siyasi dengeleri değiştiren bu gelişmeler, ülke gündeminde geniş yankı buldu.

Artvin Sigarasız Şehir Projesi

Sağlık Bakanı, Artvin’in sigarasız şehir pilot projesiyle tütünle mücadelede tarihi bir adım attı.

Edremit’te Uyuşturucu Operasyonu: 1 Gözaltı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalandı, esrar ve kenevir ele geçirildi.

Yay gibi kaşlarıyla hafızalara kazınmıştı, Ebru Gündeş’ten büyük değişim

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Gündeş, yıllar içindeki tarz değişimiyle yine gündemde. 90’larda ince, yay gibi kaşlarıyla hafızalara kazınan Gündeş’in, zamanla kalınlaşan kaşları son paylaşımında sosyal medyanın diline düştü.