Kastamonu’da Hamile Kadın Cinayeti

Kastamonu’da Cinayet Zanlısı Koca Yakalandı: Hamile Kadının Cesedi Evde Bulundu

Kastamonu’da apartmanı saran kötü koku ihbarı üzerine ekiplerin girdiği evde, bıçaklanmış halde 23 yaşındaki hamile kadının cesedi bulundu. Cinayet zanlısı olarak işaret edilen kocanın her gün 1,5 yaşındaki çocuğuyla eve girip çıktığı ortaya çıktı. Güvenlik kameralarına yansıyan anlar, dehşet verici detayları gözler önüne serdi.

Olay, dün İnönü Mahallesi Arnavut Caddesi’nde yaşandı. Apartmandan gelen kötü kokular üzerine vatandaşların ihbarıyla harekete geçen ekipler, evde Elif Civil adlı hamile kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan incelemeler sonucunda Elif Civil’in vücudunda bıçak darbeleri tespit edilirken, cinayet zanlısı olarak kocası B. Civil gözaltına alındı.

Olayla ilgili şoke edici detaylar da gün yüzüne çıktı. B. Civil’in, cesedin bulunduğu gün 1,5 yaşındaki çocuğuyla birlikte binadan uzaklaşırken güvenlik kameralarına yakalandığı belirlendi. Çevredeki esnafların ifadelerine göre, B. Civil’in cinayetten önce de sık sık evde ve çevresinde görüldüğü, her gün aynı rutinle eve giriş çıkış yaptığı bilgisine ulaşıldı.

Cinayet zanlısı B. Civil’in tutuklanmasıyla birlikte, polis ekipleri olayın detaylarını aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor. Cesedin bulunduğu gün kaydedilen güvenlik kamera görüntülerindeki dehşet verici anlar, olayın vahşeti hakkında ipuçları sunuyor.

Olayla ilgili detaylar ve gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz. Kastamonu halkı, yaşanan bu üzücü olayın ardından adaletin yerini bulmasını bekliyor. Cesur bir adım atarak, güvenlik güçlerine destek veren vatandaşlar, benzer trajedilerin yaşanmasının önüne geçilmesi için uyanık olmaya devam edecek.

Related Posts

Şişli Belediye Meclisi’nin CHP’li üyelerinden ‘durma’ eylemi

Şişli Belediye Meclis üyeleri, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan’ın fotoğraflarının İstanbul genelinde billboardlardan ve dijital ekranlardan kaldırılmasına karşı, Mahmut Şevket Paşa Mahallesi’nde bir araya gelerek yürüyüş ve ardından “durma eylemi” yaptı.

İsrail ordusu, insani yardıma ulaşmaya çalışan Gazzelilere ateş açtı: Refah’ta katliam

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), bu sabah Gazze Şeridi’nin güneyinde yer alan Refah kentinin batısında, insani yardım dağıtım noktasına ulaşmaya çalışan Filistinli sivillere ateş açarak yeni bir katliam gerçekleştirdi. Son günlerde benzer saldırıların arttığına dikkati çeken kaynaklar, İsrail’in yardım dağıtım noktalarını hedef alarak sivilleri kasten öldürdüğünü ve bunu sistematik şekilde uyguladığını belirtti.

AKP’li borçlu belediye organizasyonlara 438 milyon lira harcadı!

Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi 2025 yılının ilk başında organizasyonlara 437 milyon 979 lira harcadı. AKP’li Belediye 2024 yılında da organizasyonlara 570 milyon lira harcadı.

Trump ‘Ulusal güvenlik meselesi’ diyerek duyurdu: Yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkarttı

ABD Başkanı Donald Trump, çelik ithalatına uygulanan gümrük vergisi oranının yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkarılacağını açıkladı. Trump, US Steel’in Pennsylvania’daki tesisinde çelik endüstrisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik ithalatına uygulanan …

İsminde uzlaşılamayan çözüm süreç sürerken, yeni anayasa çalışması başladı: Süreç anayasal değişimi nasıl etkileyecek?

‘Barış Kardeşlik ve Dayanışma Komitesi’nin sözcüsü İsmail Nacar, 2011’de PKK ile anayasa maddeleri üzerinde anlaşma sağlandığını ileri sürdü. DEM Parti’nin bu mutabakatı yeniden masaya taşıyacağı belirtiliyor.

Kassam mücahitleri tespit ettiği Siyonist muhbirleri havaya uçurdu

Kassam Tugayı mücahitleri Gazze’nin her köşesini işgalci İsrail’e mezar etmeye devam ediyor. Mücahitler, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda Kassamlı mücahitlerin yerini Katil sürülerine ihbar eden Müstağribleri, girdikleri evin bahçesinde havaya uçurdu.