Fatma Girik’in miras kavgası büyüdü: Mirasa konu olan ev ve para ortaya çıktı!

Fatma Girik’in Miras Davası Hakkında Son Gelişmeler

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Fatma Girik, hayata gözlerini yumduğunda geride tartışmalara yol açacak bir miras bıraktı. Ünlü oyuncu, vefatından önce erkek kardeşi Günay Girik’i mirasından mahrum bırakırken, tüm birikimini yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bıraktı.

Kardeşinin Açtığı Davaya Yanıt Geldi

Günay Girik, ablası Fatma Girik’in akıl sağlığında sorunlar yaşadığını ve mirasın yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bırakıldığı vasiyetnamenin ablası tarafından hazırlanmadığını öne sürdü. İkilinin arasındaki ilişkide sorun olmadığını belirten Günay Girik, mahkemeden vasiyetnamenin iptal edilmesini talep etti.

Mahkeme, konuyla ilgili tanıkların ifadelerine başvurdu. Gazeteci Seyhan Erdağ, Fatma Girik’in hastalık dönemlerinde yanında olduğunu ve akli melekelerinin yerinde olduğunu belirtirken, Günay Girik’in ablasını hiçbir zaman yanında görmediğini vurguladı. Hakan Kösel ise Ahu Turanlı’nın Fatma Girik’e olan sadakatini ve önceliğini tanık olarak paylaştı.

Girik’ten Miraşına İlişkin Açıklamalar

Fatma Girik, 2017 yılında verdiği bir röportajda mirasına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. O dönemde servetini açıklayan Girik, mirasında yer alan detayları paylaşarak vergi rekortmeni olduğunu söylemişti. Ayrıca, eşinden kalan mirasla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulunarak, servetinin detaylarını merak edenlere cevap vermişti.

Related Posts

Münbiç’te çatışma: SDG ile Şam yine karşı karşıya

Suriye Savunma Bakanlığı ile ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), cumartesi günü ülkenin kuzeyindeki Münbiç kentinde düzenlenen bir saldırının ardından birbirlerini suçladı.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor’un rakipleri yarın belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde play-off turu kuraları yarın çekilecek.

Ülkenin en büyük dövme etkinliği düzenlendi

Ülkedeki en büyük ve kapsamlı dövme etkinliği olan Lima Dövme Fuarı, Peru’da düzenlendi. Başkent Lima’daki Jockey Sergi Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, dünyanın birçok bölgesinden dövme sanatçıları ile konuya ilgisi olanları bir araya getirdi …

Terörsüz Türkiye Komisyonu’nun ilk toplantısı salı günü

Terörsüz Türkiye süreci için Meclis’te oluşturulan komisyon yeni haftada ilk toplantısını yapacak. 5 Ağustos Salı günü saat 11.00’de toplanacak üyeler, komisyonun çalışma usul ve esaslarını belirleyecek.

Küçükçekmece Belediyesi, Sokak Hayvanlarını Sıcaklardan Koruyor

Küçükçekmece Belediyesi, yaz sıcaklarında sokak hayvanlarını korumak amacıyla düzenli olarak beslenme odaklarına kuru mama ve su takviyesi yapıyor. Veteriner Hekimi Çiğdem Eral, vatandaşları gölge alanlara su kabı koymaya davet etti.

Kaza sonrası Tesla 243 milyon lira tazminat ödeyecek

ABD’de jüri, Tesla’nın 2019’daki ölümlü kaza için 243 milyon dolar tazminat ödemesini istedi.