Eskişehir zabıtasından sıkı denetim

Eskişehir Zabıtasından Halkın Sağlığı İçin Sıkı Denetim

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi, şehirdeki halkın huzur ve sağlığını korumak amacıyla denetimlerini sıkı bir şekilde sürdürüyor. Yılbaşı öncesi ve sonrasında da aralıksız devam eden denetimler kapsamında, yayalaştırılmış yollar, motosikletler, okul servisleri, dilenciler ve marketler titizlikle kontrol ediliyor.

Zabıta ekipleri, park halindeki bisiklet ve motosikletlerin üzerine uyarı yazıları yapıştırarak, şehrin estetik görünümünü korumak ve ağaçların zarar görmesini önlemek için gerekli uyarılarda bulunuyor. Ayrıca marketlerde yapılan etiket kontrolleri sıklaştırılarak, hijyenik şartlar, fiyat etiketleri, raf düzeni ve ürünlerin son kullanma tarihi inceleniyor.

Ekipler, vatandaşların sağlığını korumak ve bilinçlendirmek amacıyla denetimlerini aralıksız sürdüreceğini belirtiyor. Vatandaşların da son kullanma tarihlerine dikkat etmeleri ve raf ömrü geçmiş ürünleri Alo Zabıta 153 ve Alo Gıda 174 ihbar hatlarına bildirmeleri gerektiğini vurguluyor. Sağlıklı ve güvenli gıda tüketimi için herkesin dikkatli olması önem arz ediyor.

Related Posts

WSJ: ABD, Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi göndermeyi değerlendiriyor

WSJ: ABD, Ukrayna’ya ek Patriot hava savunma sistemi göndermeyi değerlendiriyor

İyi Parti’den vatandaşlara “Terörsüz Türkiye” SMS’i: Kendilerini “yerli ve milli” olarak tanıtıp, “ihanet” pazarlayanlara itibar etmeyin

İyi Parti’den vatandaşlara “Terörsüz Türkiye” SMS’i: Kendilerini “yerli ve milli” olarak tanıtıp, “ihanet” pazarlayanlara itibar etmeyin

ABD Kuzey Koreli hacker Hyok’a siber saldırı yaptığı gerekçesiyle yaptırım kararı aldı

ABD, Kuzey Kore merkezli hacker grubu “Andariel” ile bağlantılı olduğunu belirttiği Song Kum Hyok’a, “kötü niyetli siber faaliyetlerde” bulunduğu gerekçesiyle yaptırım uyguladığını açıkladı.

TİP’ten CHP’ye dayanışma ziyareti

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve Parti Sözcüsü Sera Kadıgil, son dönemde CHP’li belediyelere yönelik art arda düzenlenen operasyonların ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’i TBMM’de ziyaret etti. Ziyarette, demokrasi ve halk iradesine sahip çıkma vurgusu öne çıktı.

Fransa’da yangın: Marsilya havalimanı kapatıldı

Fransa’nın güneyindeki Pennes-Mirabeau kentinde çıkan yangın nedeniyle Marsilya Provence Havalimanı geçici olarak kapatıldı.

Son dakika… Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere sağlık kontrolünden geçirildi

İBB’ye yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi