Erzincan’da otobüs faciası

Erzincan’da Otobüs Kazası: 1 Ağır Yaralı, 27 Yaralı Var

Erzincan’da Kartal Belediyesi’ne ait bir yolcu otobüsü, Erzincan-Sivas kara yolunun Sakaltutan mevkiinde şarampole devrildi. Kazada 1 kişi ağır, 27 kişi ise yaralandı.

Olayın ardından çok sayıda ambulans, itfaiye ve AFAD ekipleri kaza yerine sevk edildi. Yaralılar, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile diğer hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Related Posts

Metrobüsün içindeki dehşet saniye saniye kaydedildi

Beylikdüzü’nde 1 kişinin öldüğü 40 kişinin yaralandığı metrobüs kazasına ilişkin otobüs içinden güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Trump Riyad’da Filistin, Lübnan ve Suriye liderleriyle görüşecek

Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas, Suriye Devlet Başkanı Ahmed Şara ve Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn’ın, ABD Başkanı Donald Trump’ın Suudi Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile gerçekleştireceği görüşmeye katılacağı öne sürüldü. Arap basını, toplantının bu hafta içinde Riyad’da yapılacağını duyurdu.

ABD, Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya’dan ortak açıklama: Putin’e 30 günlük ateşkes çağrısı

Rusya lideri Putin’in Çin lideri Şi Cinping ve 27 liderle Moskova’da Zafer Bayramı kutlamasından bir gün sonra Avrupa’nın ağır topları Almanya, Fransa, İngiltere ve Polonya liderleri dün Ukrayna başkenti Kiev’e çıkarma yaptı. 4 lidere ABD Başkanı Trump da telefonla katıldı. Liderler, Rusya’ya şartsız 30 günlük ateşkes çağrısı yaptı.

Fatih Erbakan: Gençler ev hayali kuramıyor

Fatih Erbakan: Gençler ev hayali kuramıyor

İstanbul’un barajları yaza hazır mı? Su seviyesi yeniden geriledi

İstanbul’a su sağlayan barajlardaki doluluk oranı yüzde 80’in altına düştü. İSKİ verilerine göre kente su sağlayan barajlarda şu an 693 milyon metreküp su bulunuyor. Yaz ayları yaklaşırken su tüketimi artmaya devam edecek.

Gazze’de can kaybı 52 bin 810’a çıktı

İsrail güçlerinin Gazze Şeridi’ne 7 Ekim 2023’ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 23 artarak 52 bin 810’a yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir