Engelsiz Yaşam Merkezine Ziyaret

Amasya Valisi Önder Bakan, Türkiye Sakatlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Beyazay Derneği ve Otizmli Çocuklar ve Aileleri Dayanışma Derneğinin bulunduğu Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret etti.

Vali Bakan, ziyaret sırasında engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmak ve toplumsal farkındalığı güçlendirmek adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Dernek üyeleriyle sohbet eden Bakan, talep ve önerilerini dinleyerek destek mesajı verdi.

Amasya’yı engellerin değil, sevginin ve dayanışmanın konuşulduğu bir şehir haline getireceklerini vurgulayan Bakan, “Sizlerin ihtiyaçlarını, taleplerini ve önerilerinizi dinlemek bizler için çok kıymetli. Engelli bireylerimizin toplumun ayrılmaz bir parçası olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyorum.” dedi.

Related Posts

Ebru Gündeş’in yeni imajı

Ebru Gündeş, 90’lı yıllarda öne çıkan ince kaş modasını geride bıraktı. Kalın ve belirgin hale gelen yeni kaş stili sosyal medyada dikkat çekti.

AKP’nin transfer stratejisi… Belediyelerde aradığı kriterler neler

AKP, partiye katılmak isteyen muhalefetteki belediye başkanlarının önce sicillerini inceliyor. Parti, şaibeli bulduğu isimleri elerken konuyla ilgili konuşan parti yetkilisi, “Kendini kurtarmaya mı geliyor? Bunlara bakıyoruz, ince eleyip sık dokuyoruz. Sıkıntılı olanları reddediyoruz” dedi.

Çıralı’da Doğa ile Yoga ve Pilates Buluşması

Danimarka’nın eski başbakanı, Çıralı’daki yoga etkinliğinden etkilendi. Katılımcılar doğayla buluştu.

Bahçelievler Belediye Başkanı Bahadır’dan Domates Fiyatlarına Sert Tepki

Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, pazar ziyareti sırasında yüksek domates fiyatlarına müdahale ederek esnafa uyarılarda bulundu. Sosyal medya üzerinden olumlu tepkiler alan Bahadır, fiyat denetimlerinin sürekli devam edeceğini vurguladı.

Trump, Zelenskiy’in Rolüne Dikkat Çekti

Trump, Putin ile görüşmesinde ateşkesin Zelenskiy’e bağlı olduğunu vurguladı.

CHP’de çözülme olmadı, AKP hiçbir şeyi umursamıyor, muhalefetin belediyelerine çengel atmaya yöneldi: Komisyon pamuk ipliğine bağlı

AKP kadroları, partilerinin erimesi noktasında gözü öyle karartmış durumda ki CHP’yi TBMM’de kurulan komisyon konusunda da kışkırtıyor.