Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

Alevileriin gündemi: Başkanlıkta neler değişti… Yeni başkan yeni umut

Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığında Ali Rıza Özdemir gitti, Esma Ersin geldi. Bu durum camiada olumlu karşılanırken, başkanlığın, bakan yardımcısından bakana bağlanması “ilk aşama gerçekleşti” şeklinde yorumlandı. Konuyla ilgili Cem Vakfı Kurucu Üyesi Ercan Güvenç, Odatv’ye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile futbolcu Tayyip Talha arasında dikkat çeken diyalog

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beşiktaş futbolcusu Tayyip Talha arasında dikkat çeken bir diyalog yaşandı. Erdoğan’ın, Tayyip Talha’ya “Ben de şimdi televizyonlarda “Tayyip, Tayyip” diye bir şeyler duyuyorum ama ‘Ulan nereden çıktı bu Tayyip?’ diyorum” dediği görüldü.

Özgür Özel: Bakırhan’ın açıklamaları, Erdoğan’ın yalnızlık kompleksiyle yaptığı ‘üçlü ittifak’ açıklamasının düzeltilmesi anlamına geliyor

Özgür Özel: Bakırhan’ın açıklamaları, Erdoğan’ın yalnızlık kompleksiyle yaptığı ‘üçlü ittifak’ açıklamasının düzeltilmesi anlamına geliyor

4 çocuğa hayvan dışkısına yediren kişi gözaltına alındı

“Diyarbakır’da 4 çocuğa hayvan dışkısı yedirildiği” videoya ilişkin bir kişi gözaltına alındı.4 çocuk devlet korumasına alındı.

Osmaniyeli esnaf anlattı… ‘Vatandaş mısır yiyemiyor, yarım istiyorlar’

Osmaniye’de mısır satan esnaf, tanesi 10 liradan satılan mısırı bazı vatandaşların alamadığını ve yarım almak istediğini ifade etti.

Macaristan Çin Yatırımlarıyla Güçleniyor

Macaristan, Çin yatırımlarının ekonomisini güçlendirdiğini ve yapısal dönüşüm sağladığını vurguladı.