Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda 4 Köpek Yavrusu Kritik Durumda Kurtarıldı

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nda yaşanan acil durumda, bir personelin çöp konteynerine attığı 4 köpek yavrusu, hayvanseverler tarafından zamanında kurtarıldı. Haberin duyulması üzerine harekete geçen hayvanseverler, yavruların sağlığı için hemen bir veteriner hekime başvurdu.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ederken poşet içinde canlı köpek yavrularını fark etti. Hemen müdahale eden hayvanseverler, yavruları çıkardıktan sonra barınak çalışanları tarafından beslenmeleri için gerekli olan mama ve suyu sağladı. Bu anlar ise cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya üzerinde paylaşıldı.

Olayın ardından Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptı. Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Olayın sorumlusu olan barınak personeli hakkında belediye tarafından hemen bir soruşturma başlatılırken ilgili personel de görevden alındı. Kurtarılan köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere veteriner hekime sevk edildi.

Related Posts

Son dakika… Zeydan Karalar ve Abdurrahman Tutdere sağlık kontrolünden geçirildi

İBB’ye yönelik yürütülen ‘yolsuzluk’ soruşturması kapsamında gözaltına alınan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere’nin de aralarında bulunduğu 13 şüpheli sağlık kontrolünden geçirildi

Japonya’da 16 günde 1592 deprem: Halk tahliye ediliyor

Japonya’nın güneybatısındaki Tokara takımadalarında 16 günde farklı büyüklüklerde 1592 deprem meydana geldi. Bölgede yaşayan insanların tahliyesine devam edildiği bildirildi.

Kral Charles, 7 Temmuz saldırılarının yıl dönümünde konuştu

2005 yılında Londra’da düzenlenen ve 52 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 800 kişinin yaralandığı 7 Temmuz saldırılarının 20. yılında Kral Charles duygusal bir açıklama yaptı. Açıklamada “Hayatları sonsuza dek değişen herkes için kalpten …

Kayserili şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Uzman Çavuş Ümit Üzüm’ün acı haberi, Sivas’taki ailesinin yanında bulunan eşi Ayşe Üzüm’e ulaştı.

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.