Eczacı cinayetinde 4 yıl sonra iddianame: Ayakkabı detayı

Karşıyaka’da Cinayet Zanlıları Hakkında İddianame Hazırlandı

İddianameye göre, apartman kapıcısı Uğur C. (39) ve elektrikçi Hakan H. (60), bir cinayet ve yağmaya teşebbüs suçlamalarıyla karşı karşıya. Bu suçlamaların ardından Uğur C. ve Hakan H.’den 15’er yıla kadar hapis cezası istenirken, Uğur C.’nin eşi Müjde C. (34) için ise 5 yıla kadar hapis cezası talep ediliyor.

Olay, 14 Nisan 2020 tarihinde Karşıyaka’da yaşandı. Apartmanda tek başına yaşayan Birsen Bayraktar’dan haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Polis ekipleri, evine girdiklerinde Bayraktar’ın cesediyle karşılaştı. Yapılan otopsi sonucunda Bayraktar’ın kafa travması sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, olayın olduğu gün apartmanda gürültüler duyulduğunu tespit etti. Cinayet Büro dedektifleri, güvenlik kamerası görüntülerini inceledi ve şüphelileri belirlemek için cep telefonu verilerini ve fotoğraflarını inceledi.

Uğur C.’nin ayakkabıları ve eşinin ifadeleri üzerine olayla ilgili şüpheli olarak görülen kişiler gözaltına alındı ancak daha sonra serbest bırakıldı. Ancak, Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame ile Uğur C. ve Hakan H. hakkında ağır cezalar isteniyor.

Olayın detayları, soruşturma süreci ve zanlıların durumu hakkında yapılan açıklamalar yakın zamanda netlik kazanacak.

Related Posts

Balıkesir’de 4 büyüklüğünde deprem

AFAD, Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 4 büyüklüğünde, 6,52 kilometre derinlikte deprem kaydedildiğini açıkladı.

CHP’den istifa eden Özlem Çerçioğlu AK Parti binasında

CHP’den istifa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti’nin 24. Kuruluş Yıl Dönümü Programı’na katılmak üzere kongre binasına geldi.

11 il için fırtına alarmı: Hızı 70 km’yi buluyor

Meteoroloji’nin hava durumu raporuna göre; Marmara ile Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. 11 kentte ise kısa süreli fırtınanın hızı 70 km’yi buluyor. İşte “sarı” alarm verilen illerimiz…

Morales’ten seçim uyarısı: “Sokaklara çıkarız”

Bolivya’nın eski devlet başkanı Evo Morales, pazar günü yapılacak genel seçimlerde sağcı adayların kazanması halinde sokak protestoları başlatacağı uyarısında bulundu.

Ekrem İmamoğlu’ndan adaylık açıklaması: “Seçime giremezsem başka adayı desteklerim”

Yaklaşık beş aydır Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve görevden uzaklaştırılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bir sonraki cumhurbaşkanlığı seçimlerine giremezse başka bir adayı desteklemeye hazır olduğunu belirtti.

Fransa’da İsrailli uçuş ekibi ile telsiz konuşmasında “Özgür Filistin” diyen görevli işten uzaklaştırıldı

Fransa’da İsrailli uçuş ekibi ile telsiz konuşmasında “Özgür Filistin” diyen görevli işten uzaklaştırıldı