Düğün salonu çıkışı 2 kişiyi tabancayla vurdu

Kartepe’de Düğün Salonunda Meydana Gelen Tartışma Kanlı Bitti: 2 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde gerçekleşen bir olayda düğün salonunda çıkan anlaşmazlık, silahlı bir saldırıya dönüştü ve B.D. ile O.Ç. isimli iki kişi yaralandı.

Olay, Dumlupınar Mahallesi Askeriye Sapağı Sokak’taki bir düğün salonunda dün gece saat 23.30 sıralarında meydana geldi. B.K. ile B.D. ve O.Ç. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan tartışma, sokakta devam etti ve kavgaya evrildi. Bu esnada B.K. tabancayla ateş etti.

Olayda B.D. bacağına, O.Ç. ise kasığına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Polis ekipleri olayın ardından B.K.’yi gözaltına aldı ve silahına el koydu.

Olayın Ardından Tutuklandı

Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan B.K., bugün adliyeye sevk edildi. Mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Related Posts

AKP’li borçlu belediye organizasyonlara 438 milyon lira harcadı!

Türkiye’nin en borçlu belediyeleri arasında gösterilen AKP yönetimindeki Konya Büyükşehir Belediyesi 2025 yılının ilk başında organizasyonlara 437 milyon 979 lira harcadı. AKP’li Belediye 2024 yılında da organizasyonlara 570 milyon lira harcadı.

Trump ‘Ulusal güvenlik meselesi’ diyerek duyurdu: Yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkarttı

ABD Başkanı Donald Trump, çelik ithalatına uygulanan gümrük vergisi oranının yüzde 25’ten yüzde 50’ye çıkarılacağını açıkladı. Trump, US Steel’in Pennsylvania’daki tesisinde çelik endüstrisine ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik ithalatına uygulanan …

İsminde uzlaşılamayan çözüm süreç sürerken, yeni anayasa çalışması başladı: Süreç anayasal değişimi nasıl etkileyecek?

‘Barış Kardeşlik ve Dayanışma Komitesi’nin sözcüsü İsmail Nacar, 2011’de PKK ile anayasa maddeleri üzerinde anlaşma sağlandığını ileri sürdü. DEM Parti’nin bu mutabakatı yeniden masaya taşıyacağı belirtiliyor.

Kassam mücahitleri tespit ettiği Siyonist muhbirleri havaya uçurdu

Kassam Tugayı mücahitleri Gazze’nin her köşesini işgalci İsrail’e mezar etmeye devam ediyor. Mücahitler, Gazze Şeridi’nin güneyindeki Refah kentinin doğusunda Kassamlı mücahitlerin yerini Katil sürülerine ihbar eden Müstağribleri, girdikleri evin bahçesinde havaya uçurdu.

Kanada’daki orman yangınlar, iki ülkeyi tehdit ediyor

Kanada’da on binlerce kişiyi evinden eden orman yangınları kontrol altına alınamıyor. Yangınların dumanı ABD’ye doğru ilerlerken, uzmanlar havanın daha da kötüleşeceği uyarısında bulunuyor. Olağanüstü hal ilan edilen bölgelerde askerler tahliyelere destek veriyor.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı’ndan grev açıklaması

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı grev nedeniyle şehirde yaşanan aksaklıktan dolayı üzgün olduğunu belirtti. Başkan, “İçinde bulunduğumuz şartların elimizi kolumuzu bağladığını tekrar ifade etmek isterim.” dedi.