“Derin Düzeltme!” Bu 4 Kripto Para İçin Bu Seviyeler Kartlarda

Altcoin Sherpa takma adlı kripto para analisti, bir ay içinde yaklaşık yüzde 90 oranında yükseldikten sonra SEI’nin derin bir geri çekilme için hazır olduğunu söylüyor. Analist ayrıca, MANTA ve BTC için düşüş bekliyor. Kripto analisti David ise AVAX’ın yakın vadede düzeltmeye devam edeceğini tahmin ediyor.

SEI fiyat tahmini: Kripto para için kartlarda %30 düşüş var!

Altcoin Sherpa, katman-1 Blockchain Sei’nin (SEI) yerel tokeninin %30’luk bir geri çekilmeye hazır olduğunu söylüyor. Analiste göre, yatırımcılar altcoin’i 0,48 dolar civarında 0,50 Fibonacci seviyesinde biriktirme şansına sahip olacaklar. Altcoin Sherpa kripto para için bu konuda kendinden emin. Bu bağlamda analist, şunları söylüyor:

Bunun nedeni, 0,58 dolar civarındaki ilk 0,382 Fibonacci bölgesine daha önce dokunulmuş olması ve bunun güçlü bir tepki vermiş olması. Bununla birlikte, sonunda daha düşük seviyeler göreceğimizi düşünüyorum. SEI, kişisel olarak kısa vadede satın alınacak bir şey değil.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, yazı sırasında SEI, günlük bazda %12’den fazla kayıpla 0,59 dolardan işlem görüyordu. Kripto para, analistin işaret ettiği 0,48 doların hala üzerinde.

MANTA fiyat tahmini: 2 dolara kadar almak mantıklı değil!

Altcoin Sherpa, gizlilik odaklı kripto para projesi Manta Network’e (MANTA) de bakıyor. Analist, altcoin’in muhtemelen daha düşük seviyelere yöneleceğini tahmin ediyor. Bu doğrultuda analist, şu seviyeyi işaret ediyor:

MANTA: Yeni coinlere yönelmek Binance için muhtemelen iyi bir fikir. Bunun makul miktarda TVL’si (toplam kilitli değer) var. Ancak ben şahsen düşük 2 dolarlara kadar satın almazdım.

Kaynak: Altcoin Sherpa

Bu arada, yazı sırasında MANTA, günlük bazda %2,42 düşüşle 2,42 dolardan işlem görüyordu. Dolayısıyla analistin kripto para için alım seviyesi olarak gördüğü 2 doların hala üzerinde duruyor.

BTC fiyat tahmini: Lider kripto para için bir sonraki alan 36 bin dolar!

Altcoin Sherpa, son olarak lider kripto para Bitcoin’i (BTC) ele alıyor. Analist, BTC’nin muhtemelen 40.000 dolarlık temel psikolojik desteğinin altına ineceğini tahmin ediyor. Bu doğrultuda analist, şu açıklamayı yapıyor:

BTC bu alan (41.600 dolar) şimdilik hala destek ancak bir sonraki alan 36.000 dolar olacaktır. Çok sayıda 200 günlük EMA (üstel hareketli ortalama), 0,382 Fibonacci [seviyesi] / desteği ile birleşme bunu gösteriyor. Bence bunlar onu çok kolay bir long pozisyon haline getiriyor.

Kaynak: Altcoin Sherpa

AVAX fiyat tahmini: Altcoin nerede destek bulacak?

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Avalanche (AVAX) fiyatı, 24 Aralık 2023’te yıllık en yüksek seviyesi olan 50 dolara ulaştıktan sonra düştü. Bu yüksek seviye, 54 dolardaki uzun vadeli direnç bölgesinin biraz altındaydı. 25-31 Aralık 2023 haftasında AVAX fiyatı düştü ve bir yutan ayı formasyonu (kırmızı elips) oluşturdu. Bu, genellikle bir yükseliş trendinin sonunda ortaya çıkan bir düşüş formasyonudur. Nitekim, önümüzdeki iki hafta içinde uzun üst fitillere sahip iki mum bunu doğruladı. Kripto para fiyatının yerel bir tepe oluşturduğunu ve derin bir düzeltmenin devam ettiğini gösteriyor.

Bu arda, haftalık RSI 70’in altına düştü ve aşağı eğimli. Dolayısıyla bu da boğaların kontrolü kaybettiğini gösteriyor. Bu nedenle, AVAX’ın fiyatının mevcut fiyattan %24,14’lük bir düşüşe karşılık gelen 22-24 dolar seviyesindeki önceki yatay direnç bölgesine doğru düzeltmeye devam etmesi muhtemel. Ayrıca bu bölge, tüm yukarı yönlü hareketin 0,618 Fib geri çekilme seviyesine denk geliyor. Bu nedenle, kripto para fiyat ona ulaştığında bir sıçrama sağlaması muhtemel.

AVAX haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası görünüm, AVAX fiyatının yakın gelecekte düzeltmeye devam edeceğini gösteriyor. Kripto para açısında bu düşüş için potansiyel hedef 22-24 dolar aralığı. Fiyatın 41,94 dolar ile son zamanların en yüksek seviyesinin üzerine çıkması halinde düşüş görüşü geçersiz olacaktır.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx