CHP’li Pınar Uzun Okakın: “Artık yüz binlerce İmamoğlu olacak”

CHP’li Uzun Okakın’dan İmamoğlu’nun Erişim Engeline Tepki!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın, CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya platformu X’teki hesabına getirilen erişim engeline sert tepki gösterdi. Okakın, söz konusu müdahaleyi “akıl dışı sansür” olarak nitelendirdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Okakın, erişim engelinin yalnızca İmamoğlu’nun kişisel hesabına değil, aynı zamanda muhalefetin sesine yönelik bir baskı aracı olarak değerlendirildiğini belirtti. “Yurt dışı menşeili kapalı iş birlikleriyle, muhalif eylem ve söylemlerin etkileşimini azaltmak ve mitinglerimizin görünürlüğünü düşürmek amacıyla milyonlarca dolar harcamak pahasına sansür uygulamak sizi kesmemiş olacak ki, Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabına erişim engeli getirdiniz.” ifadelerine yer verdi.

CHP cephesinden gelen açıklamalar, seçim sürecinde muhalefete yönelik dijital baskıların arttığına işaret ederken, erişim engelinin ne gerekçeyle ve hangi karar doğrultusunda uygulandığına dair resmi bir açıklama yapılmadı.

Okakın, paylaşımının sonunda toplumsal direnişe gönderme yaparak, “Artık sosyal medyada yüz binlerce İmamoğlu olacak; gösterin akıl dışılığınızı, milyonlarca İmamoğlu olalım” dedi.

Related Posts

AB’ye İsrail çağrısı: Ortaklık Anlaşması’nı askıya al

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, Avrupa Birliği’nin (AB) yasal olarak İsrail’le Ortaklık Anlaşması’nı askıya almakla “yükümlü” olduğunu belirterek Birliği bu yönde adım atmaya davet etti.

Erdoğan imzaladı: Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı.

Malezya’nın 100 yaşındaki eski başbakanı hastaneye kaldırıldı

Malezya’nın 100 yaşına giren eski başbakanı Mahathir Mohamad, hafta sonu düzenlenen kutlama etkinliklerinde bisiklet sürdükten ve açık hava pikniğine katıldıktan sonra yorgunluk nedeniyle Kuala Lumpur’daki Ulusal Kalp Enstitüsü’ne kaldırıldı …

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.