Billur Kalkavan’ın ölen kardeşi hakkındaki sahte alkol iddiası yalanlandı

Billur Kalkavan’ın Kardeşi Rıza Kalkavan’ın Ölüm İddialarına Yanıt Geldi

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden iş insanı Rıza Kalkavan’ın ölümüyle ilgili ortaya atılan sahte alkol iddialarına kardeşleri Sibel Civelek tarafından yalanlandı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, cenazede Rıza Kalkavan’ın sahte alkolden hayatını kaybettiği iddialarına cevap veren Sibel Civelek, “Birlikte yaşıyorduk. Zaman zaman alkol alırdı. Fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Gece saat 03.00 sıralarında rahatsızlandı, hemen hastaneye kaldırdık. Yaklaşık 9 saat sonra hayatını kaybetti” şeklinde konuştu.

Rıza Kalkavan’ın 40 yıllık arkadaşı olan Mehmet Yalçın ise, “40 yıllık asker arkadaşımdı. Dünya tatlısı bir insandı. Kimsenin kalbini kırmayan iyi bir insandı. Alkol kullanırdı fakat sahte alkolden hayatını kaybettiği iddiaları doğru değil. Büyük kulüp ve kaliteli yerlere takılır, sık sık sağlık kontrolünü yapardı” ifadelerini kullandı.

Apartman görevlisi Uğur Naz ise, siparişleri kendisinin aldığını ve Rıza Kalkavan’ın sık sık alkol tükettiğini belirterek, “Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, yalnızlığını kedisiyle paylaşıyordu. Siparişleri etrafındaki Tekel bayilerinden ben alıyordum. Alkolün sahte olduğuna dair bir bilgim yok” dedi.

Öte yandan, Rıza Kalkavan’ın sahte içkiden öldüğü iddialarını ortaya atan spor yazarı Asena Özkan da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, “Rıza Kalkavan ile arkadaştık. Sık sık telefonla görüşürdük. İçki içen bir insandı. Aile yakınlarını kaybettikten sonra bunalımda olan Rıza, sık sık içki içmeye başladı. Ruhi olarak çöküş yaşadı. Alkol fiyatlarının yüksek olması insanları ucuz ev yapımı alkollere yöneltti. Bu nedenle birçok ölüm olayı meydana geldi. İçki fiyatlarının yüksek olmasının ve ucuz ev yapımı içkilerin artmasının ölümlere yol açtığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Related Posts

Elektrikle balık avında facia: 24 yaşındaki recep öldü

Muğla’da çayda arkadaşları ile birlikte elektrik ile balık avlayan genç akıma kapılarak yaşamını yitirdi.

Hafif ticari araçta zulalanmış 20 kaçak telefon yasaklandı

Batman’da, polis ekipleri tarafından durdurulan hafif ticari araçta yapılan aramada tornavida ile sökülen torpidonun altına zulalanmış 20 kaçak cep telefonları yakalandı.

ABD jetlerini suya atıyor: Bir F-18 daha gemiden düştü!

ABD Donanması’na ait bir F-18 savaş uçağı, uçak gemisi Truman’ın güvertesinden Kızıldeniz’e düştü. Bir hafta içinde aynı gemide yaşanan ikinci kazada pilotlar kurtarıldı. Olay, uçak gemisinin operasyonel güvenliğini sorgulatıyor.

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Vatikan’da tarihi seçim: Yeni Papa için Konklav başladı

Hindistan ve Pakistan ordularına silah sağlayan şirketler borsada yükseliyor

Hindistan ordusu dün akşam Pakistan topraklarındaki 9 “terör hedefini” vurarak Sindoor Operasyonu’nun başlattığını duyurdu. Pakistan, bu saldırılarda 6 konumda en az 8 kişinin öldüğünü 35 kişinin de yaralandığını duyurdu. Pakistan, “savaş eylemi …

Hindistan Pakistan savaşını 6 yıl önce satır satır yazmışlar: ‘Nükleer kış Türkiye’yi doğrudan etkiler’

Güney Asya’da gerilim, küresel bir felaketin kıyısına dayandı. Hindistan ile Pakistan arasında haftalardır tırmanan çatışmalar, sınır ötesi füze saldırılarıyla sıcak savaşa dönüştü. Dünya nefesini tutarken, en büyük korku ise nükleer silahların devreye girmesi. İki ülkenin toplamda 300’e yakın nükleer başlığa sahip olduğu bilinirken, olası bir nükleer saldırı sadece bölgeyi değil, iklimi, tarımı ve güvenliğiyle Türkiye dahil tüm dünyayı etkileyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir