Belözoğlu: ‘Puan kazanmak kolay değil’

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: “Bugün Kaybetmemek Önemliydi”

Antalyaspor Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada, “Bugün kaybetmemek önemliydi, bu ligde puan ve puanlar kazanmak kolay değil” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Antalyaspor sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Belözoğlu, oyunculara teşekkür etti ve şunları söyledi: “Ne gösterdiysem ellerinden geldiğince yapmaya çalıştılar. Beşiktaş çok güçlü oyunculara sahip. 4 gün önce Avrupa Ligi’nde formda bir takıma karşı şahane bir oyunla geldiler. Oyuncularım bugün çok iyi fırsatlar yakaladı. Beşiktaş’ın özellikle ilk yarıda altımızda kalmasının sebebi oyuncularımın reaksiyonları ve verdiğim görevi yerine getirmeleri” dedi.

“Bu Ligde Puan ve Puanlar Kazanmak Kolay Değil”

Belözoğlu, “Yapmamız gereken çok iş var. Şehirdeki dinamikler ve taraftarımızla birleşince daha iyi günler bizi bekliyor. Bugün kaybetmemek önemliydi, bu ligde puan ve puanlar kazanmak kolay değil. Oyuncularımı tekrar teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

“Hiçbir Rakipten Korkmadan Kazanmak İçin Plan Yapacağız”

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Belözoğlu, “Beşiktaş, Bilbao’ya karşı 3-2-5 oyununu iyi oynadı. Biz önlemlerimizi aldık. Hiçbir rakipten korkmadan kazanmak adına planlar yapacağız” dedi. – ANTALYA

Related Posts

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

ABD’deki sel felaketinde ölü sayısı arttı

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 24 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vatandaşları, telefonla arayıp kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak para isteyen kişilere karşı uyardı.

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Son dakika… İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne operasyon: Tunç Soyer’in de olduğu 137 kişi adliyeye sevk edildi!

Son dakika haberi… İzmir’de Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı’nın da aralarında olduğu 137 kişi gözaltındaki işlemlerin sona ermesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Meclis’te zehirlenme şüphesi panik yarattı! 100’ün üzerinde vekil ve personel hastanelik oldu

Meclis’te 100’ü aşkın vekil ve personel; ishal, kusma ve halsizlik şikayetiyle hastaneye başvurdu. Konuya ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken zehirlenme şikayetlerinin su kaynaklı olabileceği iddia edildi.