Bağcılar’da fırına silahlı saldırı: 2 yaralı

İzmir’de Bir Fırına Silahlı Saldırı

Olay, Kemalpaşa Mahallesi’nde saat 22.30 sıralarında gerçekleşti. Plakası alınamayan bir motosiklet ile Namık Kemal Caddesi’ne gelen kimliği belirsiz bir kişi ya da kişiler, bir fırına silahla ateş etti.

Silah sesleriyle korkuya kapılan mahalle sakinleri durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olayda B. T. ve C. O. yaralanırken, saldırganlar kaçmayı başardı.

Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, yaralılara ilk yardımda bulunarak en yakın hastaneye sevk etti. Polis ekipleri ise geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Olay Yerinde Boş Kovanlar Bulundu

Olay yerinde detaylı inceleme yapan polis ekipleri, çok sayıda boş kovanı tespit etti. Saldırı sırasında fırına ve çevresine çok sayıda mermi isabet ederken, çevredeki araçlara da zarar verildiği belirlendi.

Güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, kaçan şüphelilerin peşine düştü. Şüphelilerin yakalanması için başlatılan operasyon devam ediyor. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ediyor.

Related Posts

Yemek yerken kaçırılıp rehin tutulan iş insanı film gibi operasyonla kurtarıldı

İstanbul’da 16 bin dolar borcu olduğu kişiler tarafından yemek yerken kaçırılan ve 2 gün boyunca rehin tutulan Türkmenistan uyruklu turizmci, polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla kurtarıldı. Turizmci, “Birlikte iş yapmıştık. Beni öldürecekler diye çok korktum. Her gün beni döverek arkadaşlarım para talep etmemi istiyorlardı” dedi. Gözaltına alınan 1’i kadın 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Sırbistan eylemlerle sarsılıyor: Halk birbirine girdi

Sırbistan, 2024 yılının kasım ayından beri iktidar karşıtı gösterilerle sarsılıyor. Birçok ilde toplanan göstericiler, sadece polisle değil iktidarı destekleyen halkla da karşı karşıya geldi.

Damga vurdu, rekorla gitti, veda etti: “Bana, ‘Çingenem’ lakabını verdikleri için çok mutluyum”

Rekorla giden Brezilyalı golcü Romulo Cardoso sarı-kırmızılı taraftarlar için veda mesajı yayınladı.

Bilecik Belediye Başkanı Subaşı’ndan Çerçioğlu’na tepki: Hem çok şaşırtıcı hem çok üzücü hem de çok onursuzca buluyorum

Bilecik Belediye Başkanı Subaşı’ndan Çerçioğlu’na tepki: Hem çok şaşırtıcı hem çok üzücü hem de çok onursuzca buluyorum

Biri motosikleti sürdü, diğeri ateş etti! Silahlı paylaşım karakolda bitti

İstanbul’da iki kişinin motosiklet üzerinde seyrederken, kaçan bir kişiye ateş ettiği görünüler, sosyal medyada paylaşılınca emniyet güçleri harekete geçti. Polis, görüntülerin kurgu olduğunu belirledi. Olayla ilgili olarak dört kişi gözaltına alındı.

Ukrayna’dan Rus petrol rafinerisine saldırı

Ukrayna ordusu, Rusya’nın Samara bölgesindeki Syzran petrol rafinerisini vurdu.