Avusturya’da okula saldırı: Çok sayıda ölü var

Graz Kentindeki Okul Saldırısında En Az 8 Kişi Hayatını Kaybetti

Graz kentindeki bir okulda meydana gelen silahlı saldırıda en az 8 kişi yaşamını yitirdi. Polis, saldırıda çok sayıda yaralı olduğunu bildirdi.

Avusturya medyasında yer alan haberlere göre, saldırıda en az sekiz kişi hayatını kaybetti ve birçok kişi yaralandı. Görgü tanıkları, okul içinde yaklaşık 20 silah sesi duyduklarını aktardı. Avusturya İçişleri Bakanı Gerhard Karner, okuldaki saldırıda çok sayıda ölü olduğunu teyit etti ancak kesin rakamı açıklamadı.

Related Posts

Dünyanın en değerli maddesi : Sadece bir gramı, tüm Türkiye’nin yıllık gelirinin 64 katı

Gramı 2 katrilyon 614 trilyon TL değerinde olan, evrendeki en pahalı madde olarak maddeyi üretmek için biliminsanları seferber oldu. Bilim insanlarına göre bu olağanüstü yapı, geleceğin enerji kaynağı olabilir. Ancak yanlış kullanım durumunda yıkıcı sonuçlar doğurma potansiyeli de taşıyor.

Saraçhane eylemlerinden yargılanan 139 kişinin davasında ara karar çıktı

Aralarında Berkay Gezgin’in de bulunduğu 139 sanıklı Saraçhane eylemleri davasında ara karar çıktı. Mahkeme, tüm sanıkların yurt dışı çıkış yasağının kaldırılmasına karar verdi

Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili oldu

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun vefat eden Ferdi Zeyrek’in yerine Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesinin ardından Akhisar Belediye Başkanı Ekrem Kayserili oldu.

İsrail insani yardım bekleyen Gazzelilere ateş açtı

İsrail’in insani yardım bekleyen Gazzelilere yönelik saldırılarında 34 kişi yaşamını yitirdi.

İran’ın Weizmann Bilim Enstitüsü saldırısının İsrail’e devasa maliyeti ortaya çıktı!

İsrail merkezli Calcalist’in haberine göre yarım milyar dolardan fazla hasar gören ve İsrail’in askeri projelerinin yanı sıra nükleer araştırmaları için de önemli yer tutan enstitüde üç araştırma binası ciddi şekilde hasar gördü ve çok sayıda başka …

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ayasofya Cumhurbaşkanımızın kararıyla özüne döndü

‘Ayasofya Fotoğrafları’ sergisine katılan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bu zengin mirasa dair envanter çalışmaları yaparak hem akademik hem de kültür-sanat içerikli bir külliyat oluşturduklarını söyledi. Bakan Ersoy, Ayasofya’nın 86 yıllık müze dönemi sonrası 2020 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla özüne, kimliğine geri döndüğünü belirterek, “Ayasofya’yı aslî kimliğiyle ve bütün ihtişamıyla eksiksiz şekilde geleceğe taşımak için tarihinin en kapsamlı restorasyon çalışmalarını Bakanlık olarak bizler gururla ve şevkle yürütmekteyiz. Herkes bilsin ki Fatih’in emaneti emin ellerdedir.” dedi.