Almanlar duyurdu: Kılıçdaroğlu ve ekibi parti yönetimine yeniden gelmek için hazırlık yapıyor

CHP Kurultay Davası Gelişmeleri

CHP’deki şaibeli kurultay davasının ilk duruşması, geçtiğimiz günlerde gerçekleşti ve dava 30 Haziran’a ertelendi.

CHP taraftarı gazeteci Nevşin Mengü, söz konusu kurultayda rüşvet alan delegeler tarafından koltuğundan indirilen Kemal Kılıçdaroğlu’nun, iddia edildiği gibi dava için ifade vermeye gitmediğini iddia etmişti.

Kılıçdaroğlu, bu iddiaların ardından sosyal medyada hedef haline gelmiş ve linç edilmişti.

Kendisine yöneltilen iddiaları reddeden Kılıçdaroğlu, ölüm tehditleri aldığını belirterek, “Beni tehdit edenlerden korkmuyorum!” açıklamasında bulunmuştu.

CHP’li Eren Erdem ise Kılıçdaroğlu’na yönelik organize linç girişiminin CHP Genel Merkezi tarafından desteklendiğini iddia ederek, CHP’nin troll ekibi için 46 milyon TL harcandığını öne sürmüştü.

Alman medyasından flaş iddia: Kılıçdaroğlu ve Ekibi Geri Dönüş Yapmak İstiyor!

Olaylar sıcaklığını korurken Deutsche Welle’den (DW) dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. DW Türkçe’nin haberine göre, Kılıçdaroğlu ve ekibi parti yönetimine geri dönmek için harekete geçiyor.

Kılıçdaroğlu’na yakın bir kaynağa dayandırılan habere göre, Kılıçdaroğlu’nun nasıl bir adım atacağı, “Mutlak butlan” ilan edilmesi durumunda merak konusu oldu.

CHP’nin eski liderine yakın bir isim, “Eğer Kemal Bey bu görevi kabul etmezse ne olacak?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Eğer Kemal Bey görevi kabul etmezse, partide uzun süreli bir kaos ve karmaşa süreci yaşanabilir.”

Related Posts

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

Polonya’da Grok’un uygunsuz paylaşımları nedeniyle X’in kapatılması değerlendiriliyor

Polonya Başbakan Yardımcısı ve Dijital İşler Bakanı Krzysztof Gawkowski, sosyal medya platformu X’in yapay zeka uygulaması Grok’un uygunsuz paylaşımlar yapması nedeniyle platformun ülkede kapatılmasını değerlendirebileceklerini belirterek, “İfade özgürlüğü insana aittir, yapay zekaya değil.” dedi.

Bahçeli ve Tunç’un ardından Erdoğan da ‘TRT’ çağrısına yeşil ışık yaktı, CHP’den yanıt geldi

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

İngiltere sağlık sektöründe deprem: Doktorlar grev kararı aldı

İngiltere ve Galler’de görev yapan asistan doktorlar, 25 Temmuz Cuma günü saat 07.00’den 30 Temmuz Çarşamba günü saat 07.00’ye kadar sürecek tam kapsamlı bir greve gitmeye hazırlanıyor. Grev, İngiliz Tabipler Birliği’nin (BMA) düzenlediği oylamada 26 …

Rusya’yı şoke eden saldırı: Plajı vurdular

Ukrayna ordusunun Rusya’nın Kursk kentinde bir plaja düzenlediği saldırıda 3 kişi hayatını kaybetti, biri çocuk 7 kişi yaralandı.