Aksaray’da kaza: Otomobil takla attı burnu bile kanamadı

Aksaray Nevşehir Karayolu Ağzıkarahan köyü çıkışında meydana gelen trafik kazasında bir otomobil kontrolden çıkarak takla attı ve yan devrildi. Kazada, otomobilin karayola çıkmaya ramak kala durması faciayı önledi. Araç hurdaya dönerken sürücü ise burnu bile kanamadan kazayı atlattı. Kazayı gören diğer sürücüler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar üzerine olay yerine polis, jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Jandarma ekipleri yolda güvenlik önlemi alırken, araç çekici yardımıyla kaldırıldı.

Related Posts

“Özgür Özel’in makam aracı kapalı otoparka alınmadı” iddiası: İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yalanlama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in makam aracının Atatürk Kültür Merkezi’nin kapalı otoparkına alınmadığı yönünde yapılan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Hayvan hırsızı yakalandı: 4 büyükbaş sahibine teslim edildi

Şanlıurfa’da ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

17 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Muğla’da yakalandı

Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 17 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

TÜRK-İŞ’ten YÖK’ün “İşçi, memurun amiri olamaz” kararına tepki

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) kamu çalışanlarının, memur statüsündeki çalışanların amiri olamayacağı yönündeki görüşünü eleştirdi.

Aile partisine “davetsiz misafir” saldırısı: 1 ölü

ABD’de bir aile partisi sırasında düzenlenen ve “davetsiz bir misafirin” ateş açtığı değerlendirilen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir