Ahşap Oymacılığıyla Gelir Sağlıyor

Mersinli Ahşap Oyma Sanatçısı Örsan Sami Şener Ürünlerini Satışa Sunuyor

Mersin’de yaşayan Örsan Sami Şener, hobi olarak başladığı ahşap oyma sanatını atölyeye çevirdiği evinde icra ederek ürünlerini satışa sunuyor.

38 yaşındaki Şener, Tarsus ilçesi Gülek Mahallesi’nde yaşayan bir çocuk babasıdır ve 2017 yılında ahşap oyma sanatına olan ilgisiyle kendisini geliştirmeye başlamıştır.

Evini atölyeye dönüştüren Şener, bıçaklar, bardaklar, fincanlar, tabaklar ve çeşitli ev ve süs eşyaları dahil olmak üzere ahşaptan ürünler üretmektedir.

Ürünlerini sergilemek amacıyla atölyesini ve sosyal medya hesaplarını kullanan Şener, zaman zaman yurt dışından da siparişler almaktadır ve kişiye özel hediyelik eşyalar da tasarlamaktadır.

Örsan Sami Şener, AA muhabirine verdiği demeçte, ahşap oyma sanatının zamanla tutkuya dönüştüğünü ve her geçen gün kendini geliştirdiğini belirtmiştir. Ayrıca, ustalardan dersler alarak yeteneğini ilerlettiğini söylemiştir.

Ahşap ürünlerini satarak gelir elde ettiğini ifade eden Şener, “Gerek yurt içinde gerekse yurt dışından talepler alıyorum. Birçok dizi ve film yapımcısına ürünlerimi gönderdim ve bu sayede çok sayıda insanla tanışma fırsatı buldum. Ahşapları sanata dönüştürmeye çalışıyorum ve her bir ağacın potansiyelini önceden görebiliyorum.” demiştir.

Related Posts

İsrail askerleri işgal altındaki Batı Şeria’da Filistinli bir genci katletti

Katil İsrail askerlerinin işgal altındaki Batı Şeria’nın kuzeyindeki Cenin kentinde düzenlediği saldırıda, 33 yaşındaki bir Filistinli hayatını kaybetti.

Büyükkılıç’tan Erciyes’te Yeni Yatırımlar ve 12 Ay Turizm Hedefi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes Kayak Merkezi’nde yeni işletme yatırımlarını inceledi ve 12 ay turizm hedefi doğrultusunda hazırlık toplantısına katıldı. Erciyes’in tanıtımı ve geliştirilmesi için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Münbiç’te çatışma: SDG ile Şam yine karşı karşıya

Suriye Savunma Bakanlığı ile ABD destekli Suriye Demokratik Güçleri (SDG), cumartesi günü ülkenin kuzeyindeki Münbiç kentinde düzenlenen bir saldırının ardından birbirlerini suçladı.

Fatma Girik’in miras kavgası büyüdü: Mirasa konu olan ev ve para ortaya çıktı!

3 yıl önce vefat eden Yeşilçam’ın efsane ismi Fatma Girik, bütün mirasını yeğeni Fatma Ahu Turanlı’ya bırakmıştı. Girik’in erkek kardeşi Günay Girik, ablasının yaşamının son günlerinde akli dengesini kaybettiğini belirterek, 2023 yılının Haziran ayında mirasın kendisine bırakılması için ‘vasiyet iptali’ davası açtı. Mahkeme, incelemeler sonucu Girik’in tartışmalara konu olan mirasını belirledi.

Fenerbahçe, Beşiktaş, Başakşehir ve Samsunspor’un rakipleri yarın belli olacak

UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde play-off turu kuraları yarın çekilecek.

Ülkenin en büyük dövme etkinliği düzenlendi

Ülkedeki en büyük ve kapsamlı dövme etkinliği olan Lima Dövme Fuarı, Peru’da düzenlendi. Başkent Lima’daki Jockey Sergi Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, dünyanın birçok bölgesinden dövme sanatçıları ile konuya ilgisi olanları bir araya getirdi …