İran: Tahran nükleer konusunda geri adım atmayacak

İran, ABD ile Nükleer Görüşmelerde Kararlı

İran Parlamentosu Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi İsmail Kousari, ABD-İran görüşmelerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kousari, Tahran’ın nükleer program konusundaki kararlılığını vurgulayarak, ABD ile yapılacak müzakerelerde nükleer alandaki tutumlarından asla geri adım atmayacaklarını belirtti.

İran Meclisi Ulusal Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu üyesi Kousari, ülkenin savaş istemediğini ancak ABD ya da İsrail’in topraklarına yönelik herhangi bir saldırıya karşı sert bir şekilde yanıt vereceklerini dile getirdi. Koussari, “Eğer görüşmelerde İran’ın savunma ve füze programları gibi nükleer konunun dışında konular gündeme gelirse, bu İran için kabul edilemez sınırların aşılması demektir ve bu tür konuların gündeme gelmesi müzakere sürecini derhal durduracaktır” şeklinde konuştu.

Related Posts

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

AKP’li belediyeden gazetecilere yasak!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nde gazetecilerin meclis toplantılarını görüntülemesi yasaklandı. AKP’li meclis üyelerinin önergesiyle geçen karar, basın özgürlüğüne açık bir saldırı olarak değerlendirildi.

LeMan dergisi soruşturmasında tutuklama talebi

LeMan dergisi soruşturmasında 4 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Son Dakika… Belediyeye operasyon: CHP lideri Özgür Özel İzmir’de konuşuyor

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir İl Başkanlığı binası önünde yurttaşlara sesleniyor.

Irak’ta 2 İHA düşürüldü

Irak’ın Süleymaniye kentinde iki insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.