Portreyi beğenmedi: Kaldırılmasını istedi

Donald Trump, Colorado Meclis Binasındaki Portresine Tepki Gösterdi

ABD Başkanı Donald Trump, Truth Social platformunda yaptığı paylaşımda Colorado Meclis Binası’ndaki portresine tepki gösterdi. “Kimse kendisinin kötü bir fotoğrafını ya da resmini sevmez.” diyen Trump, diğer başkanların portreleri arasında kendi resminin “kasten biçimsiz çizildiğini” iddia etti.

Trump, “Sanatçı, (eski ABD Başkanı Barack) Obama’yı da resmetmiş ve o harika görünüyor. Ama benimki gerçekten en kötüsü. (Sanatçı) Yaşlandıkça yeteneğini kaybetmiş olmalı.” şeklinde değerlendirmede bulundu.

Trump, bu portre yerine resminin asılmamasını tercih ettiğini belirterek Colorado’da birçok kişinin bu konuda kızgın olduğunu ve şikayette bulunduğunu dile getirdi.

Vali Jared Polis’ten bu portrenin kaldırılmasını talep ederek, “yabancı terör örgütü” olarak tanımladığı Venezuela çetesi “Tren de Aragua” ile bağlantılı göçmenlerin sınır dışı edilmesi konusunda “zayıf” bulduğunu ifade etti.

Related Posts

OGM’den “yanmaz kıyafet” tepkisi

Orman Genel Müdürlüğü, “Bu yılın yanmaz kıyafetleri Seyitgazi’den sonra dağıtıldı.” iddialarını yalanladı.

Beştepe’de Cevdet Yılmaz ile Türk-İş Başkanı Atalay görüştü

Son dakika bilgisine göre Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay Beştepe’de görüştü.

Bakan Tunç: Yolsuzluğun partisi olmaz yargı gereğini yapar

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, yolsuzluk ve rüşvet suçlamasıyla yürütülen soruşturmalarda partili ayrımı yapmadığına dikkat çekerek bugüne değin CHP’li ve AK Partili belediyeler başta olmak üzere pek çok belediyenin mercek altına alındığını belirtti.

Bayern Münih transferi resmen açıkladı: Luis Diaz’ın forma numarası belli oldu

Alman ekibi Bayern Münih, İngiliz takımı Liverpool’da forma giyen Kolombiyalı futbolcu Luis Diaz’ı transfer etti.

Kuzey Kore’de ‘Yeni Bahar’: İlk kez açıldılar

Baskıcı ve dışa kapalı yönetimiyle bilinen Kuzey Kore’de bir ilk yaşandı. Devlet televizyonunda yayınlanan ‘Yeni Bir Bahar’ adlı dizide; devletteki yolsuzluklar, liyakat yerine sadakat tercihi ve bürokrasiyle mücadelesinde yaşadığı başarısızlıklar anlatıldı.

Bilecikli Sporcular Türkiye Şampiyonasında Başarı Elde Etti

Konya’da düzenlenen Naili Moran Türkiye Şampiyonası’nda Bilecik’ten Ecem ve Nurevşan başarılı oldu.