Kastamonu, Tokat ve Amasya’da kar nedeniyle 272 köye ulaşım sağlanamıyor

Kastamonu, Tokat ve Amasya’da kar nedeniyle kapanan 272 köy yolunun açılması için çalışmalar sürdürülüyor.

Kastamonu Valiliği’nden alınan bilgiye göre, bölgede etkili olan kar, özellikle yüksek rakımlı köylerde ulaşımı aksattı.

Kar yağışı nedeniyle merkezde 21, ilçelerden Araç’ta 5, Cide ve Bozkurt’ta 8’er, Çatalzeytin’de 9, Hanönü’de 3, İnebolu’da 18, Küre’de 20 ve Taşköprü’de 30 köy yolu ulaşıma kapandı.

Tokat’ta da kar yağışı sonrası 60 köy yolu ulaşıma kapandı.

Amasya’da ise 90 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarına devam ediyor. (AA)

Öykü Karayel, Burak Deniz ve Osman Sonant, Umami filmini anlattı

Günün öne çıkan haberleri

TIKLAYIN | CHP’li belediyelere terör soruşturması!

TIKLAYIN | İstanbul’da eğitime kar engeli; bazı ilçelerde okullar tatil edildi

TIKLAYIN | Uyuşturucuyla yakalanan Özel harekatçılar, Komiser Kürşat’ın intiharıyla bağlantılı tayinler: Emniyet’te neler oluyor?

TIKLAYIN | Sırrı Süreyya Önder anlattı: Öcalan nasıl bir çağrı yapacak?

TIKLAYIN | Trafik cezaları artacak, hapis cezası geliyor

TIKLAYIN | AKOM’dan İstanbul için yeni kar uyarısı: Çarşamba gününe dikkat!

Related Posts

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

AKP’li belediyeden gazetecilere yasak!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nde gazetecilerin meclis toplantılarını görüntülemesi yasaklandı. AKP’li meclis üyelerinin önergesiyle geçen karar, basın özgürlüğüne açık bir saldırı olarak değerlendirildi.

LeMan dergisi soruşturmasında tutuklama talebi

LeMan dergisi soruşturmasında 4 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Son Dakika… Belediyeye operasyon: CHP lideri Özgür Özel İzmir’de konuşuyor

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir İl Başkanlığı binası önünde yurttaşlara sesleniyor.

Irak’ta 2 İHA düşürüldü

Irak’ın Süleymaniye kentinde iki insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.