Zafer Partili başkan gözaltına alındı

Muhalefet Partisine Yönelik Baskılar Artarak Devam Ediyor

Son dönemde muhalefet partilerine yönelik siyasi operasyonlar ve baskılar artarak devam ediyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın, halkı kin ve düşmanlık suçlarından tutuklanması sonrasında parti üyelerine yönelik gözaltı ve tutuklamalar devam ediyor.

Zafer Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Mustafa Güngör, Genel Başkan Ümit Özdağ’ın tutuklanmasıyla ilgili ilçede asılan bir pankart sebebiyle gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Güngör hakkında bilgi veren Zafer Partisi İstanbul İl Başkanı Hakan Akşit, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Akşit, “Zafer Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanımız Mustafa Güngör, pankart sebebiyle gözaltına alındı ve şu anda doktor kontrolünden geçiriliyor. Yarın sabah savcılığa sevk edilecek. Süreci yakından takip ediyoruz” dedi.

Related Posts

Erdoğan imzaladı: Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı.

Malezya’nın 100 yaşındaki eski başbakanı hastaneye kaldırıldı

Malezya’nın 100 yaşına giren eski başbakanı Mahathir Mohamad, hafta sonu düzenlenen kutlama etkinliklerinde bisiklet sürdükten ve açık hava pikniğine katıldıktan sonra yorgunluk nedeniyle Kuala Lumpur’daki Ulusal Kalp Enstitüsü’ne kaldırıldı …

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi

AİHM’in hak ihlali kararı sonrası DEM Parti harekete geçti: Demirtaş için Meclis’te görüşme talebi