İtalyan Şefin Oğlu Kadıköy’de Bıçaklı Saldırıya Uğradı

KADIKÖY’DE İTALYAN ŞEFİN OĞLUNA BİÇAKLI SALDIRI!

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde alışveriş yapmak için bit pazarına giden İtalyan şef Andrea Minguzzi’in oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, B.B. tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Minguzzi’nin tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.

Olay, 24 Ocak Cuma günü saat 08.25’te Kadıköy’deki tarihi Salı pazarında meydana geldi. İddiaya göre; İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar’ın oğlu Mattia Ahmet Minguzzi, görgü tanıklarının ifadesine göre bisikletli bir grupla tartışma yaşadı. Çevredekilerin ayırması sonucu grup dağılınca Mattia Ahmet Minguzzi, bit pazarına gitti. Pazarda alışveriş yaparken tartıştığı gruptan olduğu öne sürülen B.B. tarafından bıçaklandı. Yanında bulunan U.B. ise yerde kanlar içinde kalan Minguzzi’yi tekmeledi. Olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, Minguzzi’nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Olayın ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ve Kadıköy Asayiş Büro ekipleri, saldırganları kısa sürede yakaladı. B.B. ve U.B.’nin tutuklandığı belirtildi.

Related Posts

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

ABD’deki sel felaketinde ölü sayısı arttı

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 24 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vatandaşları, telefonla arayıp kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak para isteyen kişilere karşı uyardı.