Konya’da çöken 4 katlı binada acı ayrıntı ortaya çıktı: Ölen çift, yeni evlenmiş…

Selçuk’ta 4 Katlı Bina Çöktü: 2 Kişi Hayatını Kaybetti

Selçuklu ilçesi Selçuk Mahallesi Beyşehir Caddesi’nde meydana gelen olayda, 24 Ocak’ta saat 20.00 sıralarında çöken 4 katlı bir binada acı bir olay yaşandı. Suriye uyruklu aynı aileden olan Muhammed Cedan (24) ve amcası Halid El Cedan (55) kurtulurken, kardeşi Ahmet Muhammed Cedan (23) enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Ağabeyleri Turki Muhammed ve yengeleri Emine Mustafa ise maalesef yaşamlarını yitirdi.

Acı Ayrıntılar Ortaya Çıktı

Olayın ardından ölen çiftin cenazeleri Suriye’ye gönderildi. Sağ olarak kurtulan Muhammed Cedan, Halid El Cedan ve Ahmet Muhammed Cedan ise tedavilerinin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi’nden taburcu edildi.

Enkaz altında yaşamını yitiren genç çiftin, sadece 7 ay önce evlendikleri ortaya çıktı.

‘Bugüne Kadar Hiçbir Sorun Yoktu’

Olay günü binanın tahliye edilmesini sağlayan Ali El Hüseyin’in abisi Muhammed El Hüseyin, yaşananları şu sözlerle anlattı: “Olay günü binada birçok kişi tahliye edilmişti. Benim ağabeyim Ali El Hüseyin, binadakilerin tahliyesinde büyük rol oynadı. Ben de aynı binada yaşıyorum ve olay günü evde değildim. 6 yıldır sorunsuz bir şekilde bu binada yaşıyordum. Maalesef vefat edenler, aynı ailedendi ve 7 ay önce evlenmişlerdi. Sağ kurtulanlar ise amca ve kardeşleriydi. Hepsi birlikte bir süre burada çalışarak Suriye’ye dönmeyi planlıyorlardı, ama kaderleri buna izin vermedi.”

Related Posts

Kayserili şehidin acı haberi ailesine ulaştı

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde girdikleri mağarada metan gazından etkilenerek şehit olan Uzman Çavuş Ümit Üzüm’ün acı haberi, Sivas’taki ailesinin yanında bulunan eşi Ayşe Üzüm’e ulaştı.

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

ABD’deki sel felaketinde ölü sayısı arttı

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 24 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.