Kızını üniversiteden almaya giden baba, araçta beklerken hayatını kaybetti

Baba, Kızını Üniversiteden Almaya Giderken Hayatını Kaybetti

Erzurum’da, Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde öğrenim gören kızını almaya giden Hikmet G., fakülte önünde aracında beklerken ani bir şekilde hayatını kaybetti.

Akşam saatlerinde dersten çıkan kızı, aracın kapılarının kapalı ve babasının hareketsiz şekilde araçta olduğunu fark edince durumu farklı kişilere bildirdi.

Olay yerine gelen aile yakınları ve çevredeki insanlar, aracın arka camını kırarak içeriye girdiler. Ardından polis ve sağlık ekipleri de olay yerine sevk edildi.

Hikmet G.’nin kronik hastalıkları olduğu belirtildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, aracın fakülte önüne gelişi ve park haline geçişi net bir şekilde görülüyor.

Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?


Günün Öne Çıkan Haberleri…

Related Posts

İBB’den muhtarlara yönelik iddialara sert yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Daire Başkanı Yavuz Saltık’a yönelik ortaya atılan iddialarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

ABD’den İran’a yeni yaptırım kararı

ABD Hazine Bakanlığı, İran’la bağlantılı 10 kişi ve 27 kuruluş için yönelik yaptırım kararı alındığını bildirdi.

Mavi bayraklı koydan 240 kilogram atık çıkarıldı

Bodrum’da “Denize En Çok MAVİ Yakışır” düzenlenen geleneksel Deniz Dibi Temizliğinin bu yılki dördüncü etabı, mavi bayraklı Yahşi sahilinde gerçekleştirildi. Deniz dibinden 240 kilogram atık çıkarıldı, sahilde sergilendi.

ABD’den BM’nin ateşkes kararına veto

ABD, Gazze Şeridi’nde acil ateşkes talep eden BM Güvenlik Konseyi kararını veto etti

Güney Kore’de seçim yarışı başladı

Güney Kore’de, eski Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol’ün görevden azledilmesinin ardından yeni devlet başkanını belirleyecek seçimler bugün yapılıyor.

Meclis başkanı belli oluyor: 5 aday yarışıyor

Türkiye Büyük Millet Meclisi, bugün saat 15.00’te 28. Yasama Dönemi’nin ikinci devresinde görev yapacak yeni Meclis Başkanı’nı belirlemek üzere bir araya geliyor. Beş adayın yarışacağı seçim, gizli oylama yöntemiyle gerçekleştirilecek.