Bahçelievler’de Silahlı Saldırı: 1 Ölü

İstanbul Bahçelievler’de Motosiklet Saldırısı: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

İddialara göre, İstanbul Bahçelievler’de cadde üzerinde seyir halinde olan 35 BAD 253 plakalı motosikletteki Ahmet C. (20) ve C.T. (24) adlı iki kişi, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğradı.

HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından şüpheliler kaçarken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri ihbar üzerine sevk edildi. Yaralanan iki kişi, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Ancak, tüm müdahalelere rağmen Ahmet C. hastanede hayatını kaybetti.

Diğer yaralı C.T. ise tedavisine devam ediyor. Olayın hemen ardından polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı ve olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarına başladı. Emniyet güçleri hala şüpheli saldırganları arama çalışmalarını sürdürüyor.

Related Posts

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

CHP’nin ‘Millet İradesine Sahip Çıkıyor’ mitinginin bu haftaki durağı belli oldu

AK Parti’li Büyükgümüş’ten Özel’e tepki: Erdoğan’a saygısızlıktır

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in basın açıklamasındaki ifadelerine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Aşure Günü’nü kutladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak bütün vatandaşların Aşure Günü’nü kutladı.

Yangın felaketinde ‘mucize’ görüntü: Zeytinlik sapasağlam kaldı

İzmir’de günlerce süren orman yangınında, küle dönen büyük bir alanın ortasında kalan zeytin ağaçlarının bulunduğu bölgeye alevlerin ulaşmaması ilginç bir görüntü oluşturdu

ABD’deki sel felaketinde ölü sayısı arttı

ABD’nin Texas eyaletinde çeşitli bölgelerde etkili olan şiddetli yağışlar sonucu meydana gelen sellerde en az 24 kişi hayatını kaybetti, bir kamp alanındaki 20 çocuktan ise haber alınamadığı bildirildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan ‘dolandırıcılık’ uyarısı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, vatandaşları, telefonla arayıp kendilerini kamu personeli olarak tanıtarak para isteyen kişilere karşı uyardı.