Belediye 2 bin 500 kilogram zeytinyağı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı

Manisa’da Turgutlu Belediyesi Zeytinyağı Üretti

Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde belediyeye ait alanlarda yapılan hasat sonucu elde edilen zeytinlerden toplamda 2 bin 500 kilogram zeytinyağı üretildi. Bu üretilen zeytinyağı, Aşevi ve Hayır Merkezi’ne gönderildi.

“Sağlıklı Beslenme İçin Önemli”

Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Turgutlu Belediyesi olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz bu uygulama sayesinde, hem kaynaklarımızı doğru bir şekilde yönetiyor hem de ihtiyaç sahiplerimize her gün ulaştırdığımız yemeklerin besin değerini arttırıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve onlara destek olmaya devam edeceğiz.”

Related Posts

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

Jüri, ABD’li rapçi Sean “Diddy” Combs davasında kısmi karara vardı

AKP’li belediyeden gazetecilere yasak!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi’nde gazetecilerin meclis toplantılarını görüntülemesi yasaklandı. AKP’li meclis üyelerinin önergesiyle geçen karar, basın özgürlüğüne açık bir saldırı olarak değerlendirildi.

LeMan dergisi soruşturmasında tutuklama talebi

LeMan dergisi soruşturmasında 4 kişi hakkında tutuklama talep edildi.

Son Dakika… Belediyeye operasyon: CHP lideri Özgür Özel İzmir’de konuşuyor

Son dakika haberi… CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir İl Başkanlığı binası önünde yurttaşlara sesleniyor.

Irak’ta 2 İHA düşürüldü

Irak’ın Süleymaniye kentinde iki insansız hava aracının (İHA) düşürüldüğü belirtildi.

TBMM Genel Kurulu toplandı: Meclis gündeminde hangi konular var?

TBMM Genel Kurulu, Meclis Başkanvekili Celal Adan başkanlığında toplanarak gündem dışı konuşmalara yer verdi. Hakkari, Kocaeli ve Erzincan milletvekilleri illerindeki ulaşım, işsizlik, eğitim ve terör konularına dikkat çekerken, bazı milletvekilleri Hz. Muhammed’e yönelik karikatüre karşı Meclis’te Salavat-ı Şerif okudu.