17 yıl hapis cezasıyla aranıyordu, Muğla’da yakalandı

Muğla İl Jandarma Ekipleri, Aranan Hükümlüyü Yakaladı

Muğla İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin aranan kişilerin yakalanması için yürüttüğü çalışmalar kapsamında, 10 ayrı suçtan toplamda 17 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.Y. (55) isimli şahsın Fethiye ilçesinde olduğu tespit edildi.

Jandarma Suç Araştırma Timi tarafından desteklenen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Çiftlik Mahallesi’nde gerçekleştirilen operasyonla aranan hükümlüyü yakaladı. Yakalanan şahıs, yapılan işlemlerin ardından cezaevine gönderildi.

Related Posts

Hayvan hırsızı yakalandı: 4 büyükbaş sahibine teslim edildi

Şanlıurfa’da ahırdan çalınan 4 adet büyükbaş hayvan jandarma tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Kardeşi Ali Önder açıkladı: İşte Sırrı Süreyya Önder’in siyasete girme sebebi…

Sırrı Süreyya Önder’in kardeşi Ali Önder, AKM’de yapılan anma töreninde ağabeyinin ülkedeki terör ortamının son bulmasına yardım için siyasete atıldığını açıkladı. Ali Önder “‘Hiçbir malım mülküm yok. Ceren’e yaşanılabilir bir ülke bırakmak istiyorum’ diyordu. Siyasete giriş gerekçesi bu oldu. Kendisi burada olsaydı ‘sevene de sövene de selam olsun’ derdi” diye konuştu.

TÜRK-İŞ’ten YÖK’ün “İşçi, memurun amiri olamaz” kararına tepki

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ), Yükseköğretim Kurulu’nun (YÖK) kamu çalışanlarının, memur statüsündeki çalışanların amiri olamayacağı yönündeki görüşünü eleştirdi.

Aile partisine “davetsiz misafir” saldırısı: 1 ölü

ABD’de bir aile partisi sırasında düzenlenen ve “davetsiz bir misafirin” ateş açtığı değerlendirilen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybetti.

Aksaray’da kaza: Otomobil takla attı burnu bile kanamadı

Aksaray’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil takla atarak yan devrilirken, sürücü hurdaya dönen araçtan burnu bile kanamadan kurtuldu.

Otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen araca çarptı: 5 yaralı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir otomobilin, kırmızı ışıkta bekleyen başka bir araca çarptığı kazada ikisi çocuk 5 kişi yaralandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir