124 milyon euro kazanmak için istatistiklerin önerdiği rakamlar

EuroMillions Dev Bir İkramiye İle Yeniden Başlıyor

Bu Cuma akşamı, EuroMillions oyunu 124 milyon avroluk dev bir ikramiye ile tekrar başlıyor. Fransa’da oynayan katılımcılar, her bir biletle otomatik olarak My Million çekilişine katılarak en az bir milyon avroluk ikinci büyük ödülü kazanma şansına sahip olacaklar. Salı ve Cuma günleri düzenlenen çekilişler, şans meraklılarını bir araya getirerek heyecanı arttırıyor.

Française des Jeux (FDJ) verilerine göre, en sık tercih edilen ana numaralar 19 (188 kez), 23 (186 kez) ve 21 (185 kez) olarak kaydedilmiştir. Yıldız bölümünde ise en çok çıkan rakamlar 3, 2 ve 8’dir. Ancak bu istatistikler, kazanma olasılığını etkilemez; her oyuncunun büyük ikramiyeyi kazanma şansı eşittir.

Related Posts

AB’ye İsrail çağrısı: Ortaklık Anlaşması’nı askıya al

Birleşmiş Milletler (BM) Filistin Özel Raportörü Francesca Albanese, Avrupa Birliği’nin (AB) yasal olarak İsrail’le Ortaklık Anlaşması’nı askıya almakla “yükümlü” olduğunu belirterek Birliği bu yönde adım atmaya davet etti.

Erdoğan imzaladı: Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Ege Üniversitesi’ne Emine Erdoğan Tohum Bilimi ve Teknoloji Enstitüsü açıldı.

Malezya’nın 100 yaşındaki eski başbakanı hastaneye kaldırıldı

Malezya’nın 100 yaşına giren eski başbakanı Mahathir Mohamad, hafta sonu düzenlenen kutlama etkinliklerinde bisiklet sürdükten ve açık hava pikniğine katıldıktan sonra yorgunluk nedeniyle Kuala Lumpur’daki Ulusal Kalp Enstitüsü’ne kaldırıldı …

Gündüz vakti şoke eden çıplak kadın saldırısı: Üzerine oturdu, dakikalarca tartakladı

Edirne’de görenleri şaşkına çeviren olayda çıplak bir kadın, şehir merkezinde bir kadını yere yatırıp sürükledi. Çevredekiler müdahale ederken, cep telefonuna yansıyan görüntüler sosyal medyada hızla yayıldı.

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

Arnavutluk Başbakanı Rama, Meloni’yi yine diz çökerek selamladı!

O ilimizin 50 günlük suyu kaldı!

Temmuz ayıyla birlikte sıcaklıkların artması ve yağış miktarının düşmesiyle beraber barajlardaki su miktarı düşmeye başladı. Son olarak Hatay’da 3 ilçenin 50 günlük suyu kaldığı açıklandı.